25 May 2010

Curvele din Brăila au împânzit Belgia


Racolate cu forţa din ţara noastră, romancele ajung in Europa de Vest.

"Romanii inlocuiesc bulgarii: prostituatele sunt mai multe din Brăila decât din Sliven” este titlul unui articol apărut ieri în cotidianul belgian La Dernière Heure. Jurnaliştii consemnează că numărul româncelor, în special al celor din Brăila, care se prostituează într-un cartier din nordul Bruxelles-ului, e în creştere, potrivit poliţiei.

Un raport publicat în luna februarie, citat de cotidian belgian, plasează România ca fiind noul principal exportator de prostituate către Europa occidentală, iar oraşul Brăila, care “alimentează Bruxelles-ul”, este denunţat de organizaţia Amnesty International drept “capitala prostituţiei forţate”. Aici se practică racolările din discoteci, iar bandele “se înfruntă în stradă” pentru “a fi primele care să pună mâna” pe fetele disponibile, în vârstă de 18 ani.

Acelaşi raport afirmă că, în 2009, “79 de fete au fost racolate din Brăila şi din oraşul Galaţi”, numărul reprezentând doar o parte infimă a icebergului, întrucât, anul trecut, bandele au făcut să dispară din ţară “cel puţin 780 de fete”. Potrivit raportului, 95% din acestea ajung în Europa de Vest, Belgia fiind acum noua destinaţie a româncelor.

0 Comentarii:

Post a Comment