18 May 2010

Ea e noua iubită a lui Costi


Au trecut aproape doi ani de cand Costi Ioniţă (32 de ani) s-a despărţit de fosta lui iubită, Issa, iar de atunci interpretul a avut doar relaţii pasagere. Nu este şi cazul de faţă, pentru că o frumoasă ardeleancă pare să-i fi furat inima cântăreţului. Apropiaţii celor doi susţin că relaţia dintre ei e cât se poate de serioasă.
Bruneta din viaţa lui Costi se numeşte Olivia, are 24 de ani şi e ardeleancă. Tânăra nu are nici o l

Au rămas blocaţi pe munte

Costi şi Olivia au rămas blocaţi într-un platou din Bucegi, unde au urcat cu telecabina. S-au simţit atât de bine împreună, încât pur şi simplu nu şi-au dat seama că s-a făcut seară, iar transportul pe cablu şi-a încheiat activitatea. Au reuşit să ajungă la o cabană abia după un drum plin de peripeţii, care a durat câteva ore. Se pare că tocmai modul în care fata a reacţionat într-o situaţie- limită l-a impresionat pe Costi Ioniţă. Acesta le-a mărturisit unor apropiaţi că îi place întrucât Olivia nu se comportă ca o “fetiţă de oraş” şi că poate să se bazeze pe ea, atunci când e nevoie.

egătură cu zona showbizului. Ea tocmai a absolvit Facultatea de Drept de la Cluj- Napoca şi se pregăteşte să devină avocată. Costi şi Olivia s-au cunoscut cu două luni în urmă, în timpul unei excursii la munte şi tot muntele pare să le fi întărit relaţia. Cei doi au trecut împreună printr-o experienţă destul de neplăcută, dar tocmai acest lucru i-a făcut să-şi dea seama că sunt făcuţi unul pentru altul.

1 comment: