27 July 2010

Oana Zăvoranu îşi invocă taţii morţi

Zăvo vrea să meargă la un spiritist pentru a afla adevărul despre părinţii ei

Oana Zăvoranu vrea să afle adevărul despre modul in care tatăl său natural, Nelu Bănicioiu, precum şi cel adoptiv, Nicolae Zăvoranu, au murit, ea urmand să apeleze la ajutorul unui spiritist pentru a lua legătura cu aceştia.

Vedeta e convinsă că cei doi părinţi ai ei o veghează din cer şi au grijă de ea, aşa cum au făcut şi când erau în viaţă. Un apropiat al artistei a dezvăluit pentru Libertatea dorinţa Oanei de a lua legătura cu părinţii săi decedaţi. “I-a iubit foarte mult şi le simte lipsa. Oana s-a interesat cum trebuie să procedeze pentru a intra în contact, prin intermediul unui spiritist, cu cei doi taţi ai săi, mai ales că vrea să ştie şi dacă mama ei e cu adevărat vinovată moral pentru moartea acestora”, ne-a declarat un apropiat al Oanei.

“Nu pot uita ce mi-a zis tata (n.r. - Nicolae Zăvoranu) înainte de a muri: atunci când o să mă ocup de Agricomex (n.r. - firma pentru care se judecă cu mama ei) şi o să vin la birou, să mă uit în capătul scării şi o să-l văd pe el acolo că mă veghează”, a mărturisit Oana. Se pare că cel care a ajutat-o pe Oana să ia legătura cu specialistul în spiritism e un cunoscut politician român.


1 comment: