18 December 2010

Citeşte ziarele şi uită-te la filme pe tableta de 99 de euro


Orange a lansat recent o tabletă PC de 99 de euro. Aceasta e ca un mic calculator, mult mai uşor însă (are 500 gr.), pe care îl poţi purta cu tine oriunde. Poţi vedea filme, asculta muzică, citi ziare şi intra pe conturile de socializare.

Noua tabletă Orange are un ecran tactil de 7 inch (17,5 cm), o cameră video şi una foto (de 2 megapixeli). Are un spaţiu de stocare de 8 GB, dar suportă carduri micro SD până la 32 GB. Poţi urmări filme HD (cu o imagine bună) neîntrerupt timp de 3,5 ore. Pe lângă faptul că pe tabletă primeşti instant mesajele de Gmail, de pe Yahoo Messenger sau Google Talk şi ai acces la conturile de socializare, există deja instalate Google Maps (harta) şi programul de citit cărţi, ziare şi reviste în format electronic. Mai mult, o poţi folosi şi ca ramă foto digitală.

Preţul e valabil cu abonament

Orange Tablet poate fi achiziţionată începând de la 99 de euro împreună cu abonamentul Colibri 35 (35 euro/lună), pe 2 ani. Abonamentul include acces nelimitat la internet, 100 SMS/lună în reţea. De asemenea, clienţii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video în reţea şi 30 MMS.

0 Comentarii:

Post a Comment