15 February 2011

Sex in grup cu doamna profesoara! Nu i-a ajuns un singur elev si a sarit in pat cu doi


Profesoara de engleza de 41 de ani, din Michigan, risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani in inchisoare, dupa ce a iesit la lumina povestea scandaloasa.

Heidi Lewis nu s-a multumit doar cu un singur elev si l-a luat in pat si pe al doilea. Dupa aventura in trei, profesoarei i s-a deschis apetitul pentru minori si s-a culcat si cu al treilea elev.

Heidi Lewis a facut schimb de numere de telefon, in 2010, la sfarsitul anului scolar, cu un elev de 16 ani, pe care urma sa-l mediteze in particular. Pe timpul vacantei cei doi s-au intalnit in locuinta baiatului, insa dupa foarte scurt timp au uitat de meditatii si au sarit in pat.

Cum a inceput scoala, elevul i s-a laudat prietenului cel mai bun din clasa ca se culca cu profesoara, insa acesta nu l-a crezut. Heidi Lewis i-a spus atunci "iubitului" ei ca poate sa-l invite si pe prietenul lui la o partida in trei.

Cei doi elevi i-au spus unui al treilea de aventurile lor. Asa se face ca si acesta a ajuns sa faca sex cu profesoara.

Iubita unuia din elevii in cauza a aflat si ea de poveste si s-a dus direct la conducerea scolii. Heidi Lewis a fost reclamata la politie si arestata..

0 Comentarii:

Post a Comment