20 July 2011

Află cum îți dai seama dacă femeile de pe plajă au silicoane

Ești la mare, stai frumos pe plajă la soare și observi o tipă frumoasă foc, cu sâni apetisanți, dar nu știi dacă sunt naturali sau are implanturi cu silicon. Există câteva modalități prin care să-ți dai seama.

1. Sânii naturali mari nu sunt rotunzi

Oricât de lucrați ar fi, sânii naturali nu au cum să stea rotunzi și țepeni dacă nu sunt ținuți în frâu de un sutien.

2. Implanturile sunt... mai sus

E mai greu de observat, dar sânii siliconați stau mai sus decât cei naturali. Dacă diferența dintre bărbie și sâni este de circa 20 de centimetri, în funcție de înălțimea domnișoarei în cauză, atunci când aceasta are implanturi, diferența scade.

3. Sânii naturali nu sunt identici

E lucru bine știut că sânii nu sunt identici, iar dacă posesoarea lor nu are sutien și nurii ei sunt trași la indigo, mari și frumoși, e posibil să aibă implanturi.

4. Sânii naturali sunt moi

Aici riști puțin, pentru că trebuie să îi atingi, dar dacă poți face acest lucru vei afla cu siguranță dacă sunt naturali sau nu, deoarece dacă femeia are implanturi, sânii ei sunt tari și rigizi. Dacă nu are, sunt moi.

5. Sânii ”falși” scot... zgomot

Trebuie să fie foarte liniște și să asculți cu atenție... iazr dacă auzi un sunet ca un clipocit atunci când domnișoara în cauză aleargă sau sare, sigur are implanturi, dar cu o soluție salină, nu cu silicon.

0 Comentarii:

Post a Comment