14 August 2011

Începe isteria iPhone 5

Pasionaţii de tehnologie îşi freacă mâinile de bucurie: până la sfârşitul anului vor fi lansate câteva gadgeturi foarte “tari”. Dintre minunile care vor apărea în curând pe piaţă, celebrul site de recenzii www.cnet.com a ales cele mai aşteptate şi interesante cinci produse.

Cel mai aşteptat gadget al acestui sfârşit de an este iPhone 5, de la Apple. De-spre el s-au vorbit multe, speculându- se că va fi chiar dual-sim, permiţând utilizarea a două cartele simultan. Până luna viitoare însă, atunci când va fi lansat în SUA, nu se ştie sigur decât că va fi echipat cu o cameră foto de 8 megapixeli şi că va avea un procesor mult mai puternic decât precedentele modele, unul identic cu cel al iPadului. iPhone 5 va avea un preţ cuprins între 495 şi 825 de dolari, în funcţie de model.

Iată ce produse vor mai apărea la toamnă şi la iarnă

Televizorul Vizio XVT3D6SP

Va fi un televizor-minune, care va avea încorporată tehnologia 3D şi va oferi şi acces la internet, putând fi folosit şi ca un computer. În plus, la el se vor putea conecta şi telefoane sau tablete, pentru ca utilizatorul să ruleze mai uşor anumite aplicaţii. Televizorul va fi controlat cu o telecomandă plată, cu touch-screen. Va fi lansat spre finele lunii viitoare, după cum anunţă presa din SUA, însă nu se ştie încă preţul la care va fi comercializat.

PlayStation Vita

2011O nouă consolă portabilă de jocuri va fi disponibilă în curând. Inginerii de la Sony susţin că “jucărioara” va avea o grafică mai bună decât precedentele ei “surioare”. PlayStation Vita va dispune de o tehnologie 3D, un ecran multitouch OLED de 5 inci, conectivitatea Wi-fi, GPS şi o autonomie mult mai mare a bateriei. Consola va costa 249 de dolari şi este aşteptată să iasă pe piaţă în luna decembrie, producătorul dorind ca aceasta să fie cadoul ideal pentru sărbătorile de iarnă.

Samsung Nexus Prime

Telefonul va fi produs de Samsung în colaborare cu Google şi va fi primul care va rula tehnologia Android 4.0. Se va numi IceCream Sandwich şi va avea un ecran foarte mare. Va fi dotat cu Wi-Fi, 3G, GPS, microUSB şi cameră foto de 8 megapixeli, care va filma full HD. Smartphone- ul va fi lansat cel mai probabil în luna octombrie, dar încă nu se ştie cât va costa.

Tableta Amazon

Compania Amazon s-a hotărât să intre pe piaţa tabletelor cu un dispozitiv ce va avea un ecran de 10,1 inci şi sistem de operare Android. Tableta, care, se pare că a fost deja comandată în avans în aproape 12 milioane de unităţi, va fi lansată la sfârşitul lunii viitoare sau la începutul lui octombrie şi, după cum spun specialiştii, va fi un competitor serios pentru Apple. Va costa 349 sau 449 de dolari, în funcţie de versiune.

1 comment:

  1. daca e iphone 4 este cum este !! sunt foarte curios 5 cum o mai fii !! :))
    cred ca o plang dupa el !

    ReplyDelete