29 May 2012

DOCUMENTE SECRETE din 1952, făcute publice

              Mai multe documente ţinute secrete din 1952 de oficialii americani au fost făcute publice, recent, întărind credinţa că suntem vizitaţi de fiinţe de pe alte planete.


           Sergentul Roland Hughes se întorcea la baza militară, în 1952, la bordul avionului său când a observat un obiect ciudat, oval, care semăna cu "farfuria zburătoare" clasică, aşa cum e prezentată în filme.

Obiectul zburător neidentificat a fost observat şi de radare, iar sergentul l-a şi botezat ulterior "Farfuria SAM". Ba chiar i-a fost gravat pe avion, dar oficialii americani au ţinut secretă povestea şi nimeni nu a mai vorbit despre acest incident.


Recent, documentele în care se vorbeşte despre apariţia din cer au fost făcute publice. Roland Hughes povesteşte cum atunci când a văzut ozn-ul a observat iniţial o lumină puternică, argintie, în apropierea avionului său, după care a văzut obiectul oval, zburând paralel cu el.

De teamă ca povestea să nu facă furori printre civili, oficialii militari au încercat să îl discrediteze pe Hughes, declarând fie că acesta băuse cu o seară înainte de a efectua operaţiunea, fie că avusese iluzii optice.
Pe de altă parte, sergentul a susţinut mereu că nu a fost vorba de nici o iluzie şi că nu consumase nici o substanţă care să îi poată afecta simţurile.

0 Comentarii:

Post a Comment