28 March 2013

Antonia, COMPLET NEMACHIATĂ! E DE NERECUNOSCUT. Îţi place cum arată?

     Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, care a născut pasiuni nebănuite în rândul fanilor. Artista şi-a arătat astăzi adevărata faţă, în mod public.


        Antonia a postat pe Facebook o fotografie în care apare fără strop de machiaj, îmbrăcată sport şi aflată într-o maşină. "Frumoasă şi naturală",  "Frumoasă şi fără machiaj!!! Bravo că ai curaj!!!", "Ce moaca ai nemachiată! Să nu te mai recunosc!", au scris câţiva dintre fani, care dovedesc că părerile sunt împărţite, indiferent cum ar arăta vedeta naturală, nemachiată.

Cine e Antonia?

Antonia Iacobescu s-a născut pe 12 aprilie 1989, la București. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America. Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine.



Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oameni de culoare a influențat-o în muzică.

Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape, fiind stilurile muzicale ce au influențat-o în mod decisiv. După 13 ani petrecuți în SUA (Utah și Las Vegas), Antonia s-a întors cu familia în România. Aici, ea l-a întâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsură cu vocea și frumusețea ei.
După întâlnirea cu Tom, Antonia a primit cântecul „Roses on Fire", care a beneficiat de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer. Un alt hit a fost cântecul „Morena", creat de Tom Boxer. A fost potrivit barometrelor de măsurare a audiențelor radio tv, "cea mai difuzată piesă românească a momentului" în luna februarie a anului 2010. După două luni și jumătate de la prima difuzare, Morena a reușit să urce în clasamentele muzicale. Au urmat câtece precum "Shake it Mamma" și "Hit'em up girl", care au fost un mare succes.

Viața personală - Antonia a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009, cu Vincenzo Castellano. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță care a primit nota 10, numită Maya Rosaria Casstellano. La sfârșitul lui 2012, artista s-a despărțit de tatăl copilului ei.

0 Comentarii:

Post a Comment