20 August 2013

Cel mai mare smartphone din lume ajunge pe piata americana

         Samsung Galaxy Mega are un ecran de 6,5 inch, util, spune producatorul, pentru cei care isi folosesc telefonul pentru citit, jocuri si filme. 


                 82,4 mm latime, 162,6 mm lungime, ecran de 6,5 inch. Nu sunt dimensiunile celui mai mic televizor de pe piata, ci ale celui mai mare telefon disponibil din aceasta saptamana pe piata americana, Samsung Galaxy Mega. De fapt, conform specialistilor, tot ce depaseste 5 inch in diagonala ecranului "sare" din categoria smartphone-uri pentru a fi inclus in cea de phablete.

Modelul Mega ofera aceleasi functii care se gasesc pe telefoanele Galaxy lansate in ultimul an, pritre acestea numarandu-se Multi Window, ce permite multitasking in split screen, si Easy Mode, ce reduce numarul de functii disponibile pentru a fi mai usor de folosit de pesoanele care se descurca ceva mai greu cu tehnologia. Analistii sustin ca numarul telefoanelor de marimea lui Mega va creste de noua ori in urmatorii trei ani, atingandu-se cifra de 228 de milioane de exemplare vandute.

Primul dispozitiv Samsung (companie cunoscuta pentru marimea produselor lansate) a lansat primul telefon cu ecran de peste 5 inch in 2011 (Galaxy Note, 5,3 inch). Daca cel mai nou telefon am competitorului american Apple (iPhone 5) are doar 4 inch, modelul cu care Samsung a contra-atacat (Galaxy S4) are 5 inch.

0 Comentarii:

Post a Comment