15 November 2013

De azi într-o săptămână începe "Vinerea Neagră" cu preţuri mici!

            Dacă eram obişnuiţi ca evenimentul intitulat “Black Friday” să aibă loc în ultima vineri din luna noiembrie, anul acesta multe magazine au anunţat că nu pe 29 noiembrie vor da startul campaniei, ci pe 22 noiembrie, iar reducerile vor fi de până la 80%.


         Marile magazine şi site-uri de vânzări s-au pregătit deja pentru “Vinerea neagră” a reducerilor. Au dublat suprafaţa depozitelor, au adus de trei ori mai multă marfă, iar unele firme au extins programul de lucru cu 4 ore.

 Avem peste 100 de branduri partenere cu oferte.

 Multe modele au fost special aduse pentru acest eveniment, cum este cazul televizoarelor, spre exemplu”, a declarat ieri Iulian Stanciu, directorul general al celui mai mare magazin online din România.

80% reducere la electronice


 În plus, unul dintre marii vânzători de produse IT&C, electronice şi electrocasnice a anunţat că va aduce de 4 ori mai multe tablete şi telefoane şi de 3 ori mai multe televizioare Smart. Reducerile la produse electronice, electrocasnice şi IT ajung până la 50%, iar la electrocasnicele mici, sunt de până la 80%, oferta fiind valabilă în perioada 22-24 noiembrie.
200.000 de comenzi într-o zi 

Conform unui studiu realizat recent, 7,4 milioane de români aşteaptă în acest an cel mai important eveniment de shopping, iar cumpărătorii sunt interesaţi în primul rând de electrocasnice mici, apoi de televizoare şi telefoane mobile. Ca atare, cel mai mare magazin online din România se aşteaptă la circa 200.000 de comenzi într-o singură zi şi peste 4 milioane de vizite pe site, în condiţiile în care aici 250.000 de produse vor fi la ofertă.

0 Comentarii:

Post a Comment