14 April 2014

Amazon ar lansa un telefon 3D peste cateva luni

         Compania, renumita pentru faptul ca le ofera clientilor gadgeturi la pret accesibil, uneori chiar mai ieftine decat costurile de productie. 


         Deja de ceva timp circula zvonuri potrivit carora Amazon ar urma sa lanseze un smartphone 3D si s-ar parea acum ca anuntul va fi facut in iunie, iar marele eveniment se va produce in septembrie. Sursa acum este Wall Street Journal.

Toata suflarea pasionatilor de gadgeturi asteapta telefonul, care e posibil sa le faca concurenta chinezilor. Amazon are un model interesant de business, prin care le ofera utilizatorilor produse ieftine, chiar sub pretul de fabricatie, urmand ca magazinul online sa faca profit din continutul pe care il vor cumpara utilizatorii.


Despre smartphone-ul de la Amazon se spune ca ar avea capabilitati 3D, fara sa necesite purtarea unor ochelari speciali. In partea din fata vor exista 4 camere, iar telefonul va crea un fel de imagine holografica, scrie gsmarena

Un telefon ar fi un pas normal pentru Amazon, care s-a descurcat destul de bine pe segmentul tabletelor si s-ar putea sa isi doreasca mai mult acum.

0 Comentarii:

Post a Comment