12 June 2014

FUNDUL BOMBAT care BAGĂ PLAJA ÎN BOALĂ [ POZE ]

               Andrea Calle, o vedetă de reality-show, originară din Columbia, a făcut senzaţie la plajă, în Miami, când şi-a dat hainele jos şi a rămas doar în costumul de baie. Bruneta focoasă a etalat o pereche de fese bombate şi ferme, care au făcut ca plaja să devină şi mai fierbinte. Un adevărat spectacol s-a pornit însă, în momentul în care latina a început să facă tot felul de scheme cu piciorul, cu o minge de fotbal. 

Andrea Calle
             Andrea Calle (33 de ani) a fost atracţia plajei din Miami zilele trecute, când şi-a etalat trupul perfect proporţionat într-un costum galben. Bruneta i-a băgat în boală pe vecinii de şezlong, dar şi pe trecători cu formele ei apetisante, conştiincios "construite" în sala de forţă sau pe salteaua de luptă. Pentru că Andrea este vedeta unui reality-show cu bătaie, a cărui tematică sunt meciurile între luptători de MMA, puşi să se bată în ring, într-un campionat organizat în cadrul producţiei.


Bruneta, care s-a născut în Medellin, a oferit un adevărat spectacol şi cu mingea de fotbal, cu care a făcut stop pe piept sau scheme a la Messi.
Andrea Calle este o vedetă originară din Columbia, împătimită a sportului, care apare într-un reality-show, Combate Americas, în care sunt aruncaţi în luptă atleţi de pe cele două continente, de Nord şi de Sud. În 1998, bruneta s-a mutat în Statele Unite, în Miami, unde a urmat cursurile Universităţii de Finanţe şi Marketing, absolvind în 2003. A apărut în mai multe producţii TV la Telemundo, în show-ul Escandalo, de la Univision, Spring Bling, de la BET, "The T.O. Show", de la ABC, cea din Combate Americas fiind cea mai importantă.

Împătimită a fitness-ului, Andrea a luat parte la câteva competiţii, de unde s-a întors cu mai multe premii: primul loc la "Dayana Cadeau Classic" (2012), primul loc la "NPC Sunshine Classic/Wheelchair Nationals", categoria C (2013), a ocupat locul al doilea la "Masters Bikini" şi poziţia 5 la "Open bikini", din cadrul competiţiei "NPC Europa Show of Champions" (2013). 





0 Comentarii:

Post a Comment