22 May 2010

Cristi, fă-ne mândri!


Chivu, fundaşul lui Inter, poate caştiga diseară Liga Campionilor.
Cristi Chivu (29 de ani) este anunţat titular in finala Ligii Campionilor, Bayern München - Inter Milano, partidă ce se dispută azi, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid.
2009-2010 este cel mai de succes sezon al românilor în Liga Campionilor. După ce Unirea Urziceni a reuşit să adune opt puncte în grupele celei mai prestigioase competiţii europene intercluburi, record pentru o echipă din Liga 1, un român poate câştiga râvnitul trofeu. Cristi Chivu este anunţat titular în finala de la Madrid, acolo unde Inter Milano şi Bayern München promit un spectacol de gală.

600.000 € de fiecare în caz de victorie

O victorie la Madrid i-ar îmbunătăţi conturile lui Cristi Chivu cu 600.000 de euro, aceasta fiind prima promisă de patronul lui Inter, Massimo Moratti, pentru câştigarea Cupei, a campionatului şi a Ligii Campionilor, formaţia nerazzurra adjudecându-şi deja primele două competiţii.

Cristian Chivu a confirmat că va participa, marţi, 25 mai, la ceremonialul de dezvelire a bustului tatălui său, amplasat la stadionul “Mircea Chivu“ din Reşiţa. Vizita va fi una fulger, între două avioane, fundaşul lui Inter fiind nevoit să se întoarcă rapid la Bucureşti, unde se pregăteşte alături de coechipierii de la naţională pentru amicalele cu Ucraina, Macedonia şi Honduras.

0 Comentarii:

Post a Comment