01 July 2010

Aşa arată o spioană rusă

Americanii au arestat o frumoasă rusoaică de 28 de ani.

O tânără rusoaică de 28 de ani, roşcată şi cu ochii verzi, recent stabilită la New York, SUA, a trecut, în decurs de câteva ore, de la statutul unei femei de afaceri la cel de spioană, ajungând pe prima pagină a ziarelor din toată lumea.

“Red Head” (“Roşcata”), a titrat ieri cotidianul New York Post, care a publicat pe prima pagină o fotografie a femeii cu numele Anna Chapman, arestată, duminică, împreună cu alte nouă persoane, în cadrul unei vaste operaţiuni împotriva unei presupuse reţele de spionaj în beneficiul Rusiei. În plângerea FBI, ea e acuzată că a furnizat informaţii unui oficial rus cu care comunica pe laptop în ultimele luni, de la o bibliotecă din West Village, pe un site secret. Rusoaica s-a stabilit la New York în februarie, venind de la Moscova, după un divorţ. La New York, ea a demarat o afacere, “Time Venture”, specializată în “tehnologie, internet, media şi petrecere a timpului liber”.

La procesul de spionaj ce se desfăşoară în prezent, valoarea societăţii sale a fost estimată la două milioane de dolari. Rusoaica riscă acum cel puţin cinci ani de închisoare.

0 Comentarii:

Post a Comment