31 July 2010

O biserica din Florida promite ca pe 11 septembrie va arde Coranul

Este vorba de biserica "Dove World Outreach Center", aflata la aproximativ 500 de kilometri de Miami. Pastorul Terry Jones, care organizeaza aceasta manifestatie, sustine ca face acest lucru in memoria victimelor atentatelor.

"Islamul este demon!" - asa sustin reprezentantii bisericii "Dove World Outreach Center" din Florida. De altfel, pastorul Terry Jones a scris chiar si o carte pe aceasta tema, care poate fi gasita aici.

Pe pagina lor de Internet, se afirma inca de la inceput ca 11 septembrie este Ziua Internationala de Ars Coranul, iar cine doreste mai multe informatii poate accesa pagina de Facebook, creata special pentru acest "eveniment."

Evident, sunt chemate sa se alature acestei initiative si alte centre religioase, pentru a combate impreuna "demonul islamului".

De asemenea, aceasta biserica "lupta" si impotriva homosexualitatii, iar pe 2 august organizeaza un protest in fata primariei din oras.

Bineinteles, biserica "Dove World Outreach Center" a primit o gramada de amenintari, iar pastorul a fost deja asigurat ca o sa fie omorat in cele mai groaznice moduri cu putinta. Degeaba insa, pastorul Terry este hotarat sa-si duca actiunile la bun sfarsit.

0 Comentarii:

Post a Comment