23 July 2011

Amy Winehouse a murit !

La numai 27 de ani, Amy Winehouse a murit! Amy Winehouse a fost găsită moartă, în apartamentul ei din Londra, conform site-ului TMZ.

Amy Winehouse a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Londra, medicii de la Salvare solicitând ulterior prezenţa poliţiei. Din declaraţile oficiale reiese: "Poliţia a fost chemată de serviciul de ambulanţă al Londrei la o adresă din Camden Square la scurt timp după ora 16.00 azi, 23 iulie, în urma constatării că o femeie a fost găsită decedată". Aceasta s-a dovedit a fi Amy Winehouse, celebra şi controversata artistă de numai 27 de ani.

Amy Winehouse urma sa susţina un concert pe 15 august, pe stadionul Iolanda Balaş Soter din Bucureşti.

Un veritabil icon britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor insulare. Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi problemele provocate de viaţa sa personală tumultuoasă au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

"Frank", excepţionalul său album de debut din 2003, recompensat cu discul de platină, i-a adus comparaţii cu legende precum Billie Holiday, Lauryn Hill sau Macy Gray. Graţie acestui album, Winehouse a câştigat fani pe întreg mapamondul şi a devenit astfel una dintre cele mai diferite şi influente reprezentante ale noului val de compozitori.

În octombrie 2006, apare frapantul "Back To Black", un album care reinventează sound-ul girl-group al decadei '50 -'60. Albumul marchează trecerea deplină a solistei într-o nouă etapă, feminitatea, şi o tranformă în preferata criticilor din întreaga lume, propulsând-o ca fenomen mondial pop. Include o colecţie uimitoare de hituri cu influenţe funk ("Rehab", "You Know I'm No Good" şi "Back To Black") şi i-a nenumarate premii.

O mulţime de celebrităţi şi-au exprimat imediat, pe contul de Twitter, şocul şi regretul imens despre moartea lui Amy Winhouse.

Kim Kardashian: "Tocmai am auzit ştirea că Amy Winehouse a murit. Ce talent imens. Mă rog ca ea să fie acum într-un loc mai bun şI să-şI fi găsit pacea".

Demi Lovato: "Amy Winehouse… Atât de trist. Din nefericire, lumea a pierdut o femeie incredibil de talentată cu o boală atât de cumplită... depedenţa"

Nicki Minaj: "Este un fel de glumă proastă? Vă rog, spuneţi-mi că Amy Winehouse n-a murit".

0 Comentarii:

Post a Comment