27 July 2011

Cele mai perverse opt trucuri pentru sex oral


Şi tu îi faci sex oral partenerului tău mereu din aceeaşi poziţie, folosind aceleaşi mişcări? Sexul oral, oricât de iubit ar fi de bărbaţi, poate deveni o activitate monotonă dacă nu te abaţi de la tehnica clasică: tu deasupra lui, mişcându-te sus-jos.În cazul în care adori să-ţi răsfeţi iubitul în acest mod şi te-ai plictisit de scenariul sus amintit, iată câteva moduri prin care poţi condimenta o partidă de sex oral, cu mişcări şi poziţii noi!

Alungă plictiseala cu următoarele trucuri de sex oral!

1. Atunci când penisul său este erect, plimbă-ţi buzele pe partea din exterior cu mişcări stânga-dreapta, nu sus-jos.

2. Poţi insera jucăriile sexuale în partida de sex oral. Aşează-i un inel vibrator la baza penisului, iar sexul oral va deveni o provocare pentru amândoi!

3. Atunci când îi faci sex oral, schimbă un pic ţinta... Strecoară-i capul penisului sub limba ta şi mişc-o uşor. Nu te aştepta să aibă imediat orgasm, dar mişcarea aceasta îi va oferi senzaţii noi la nivelul capului penisului!

4. Atunci când îi faci sex oral, ia mâinile de pe penisul său şi aşează-le pe... fesierii lui. Schimbarea îi dă de înţeles că eşti pusă pe fapte mari!

5. Tachinează-l pe iubitul tău. Nu-l lăsa să creadă de fiecare dată că sigur îi vei face sex oral. Data viitoare când te apropii de zona lui intimă, oferă-i un început de sex oral, după care opreşte-te şi sărută-i o altă parte a corpului.

6. Alternează mişcarea clasică de stimulare orală cu mici săruturi pe care i le poţi oferi pe toată suprafaţa penisului.

7. O poziţie total indecentă în care să-i faci sex oral este aceasta: roagă-l să stea pe pat, în şezut, cu spatele sprijinit de perete, iar tu aşează-te în faţa lui pe burtă, sprijinită în coate, astfel încât să ajungi la zona lui intimă, pentru a-i face sex oral. El va avea o privelişte minunată a trupului tău.

8. Poţi condimenta partida de sex şi cu câteva vorbe murdare. Alege-le în funcţie de fanteziile voastre.

0 Comentarii:

Post a Comment