18 July 2011

National Arena arata "fantastic". Iata stadionul prin care Romania intra in randul lumii


Emil Boc a vizitat, vineri, noul stadion din Capitala, care va purta numele de Arena Nationala, si a declarat ca acesta "arata fantastic", el precizand ca prin constructia lui Romania intra in sfarsit in randul lumii.

"Stadionul arata impresionant, e o mandrie pentru Bucuresti, pentru fiecare roman, pentru fiecare sportiv sau iubitor de fotbal. Sunt convins ca prin administrarea pe care o va avea vom putea sa vedem aici nu numai fotbal.

Aici va avea loc in mai 2012 finala Ligii Europa, iar asta inseamna ca s-au facut pasii necesari pentru integrarea in circuitul international a acestui stadion de talie UEFA si care indeplineste standardele Ligii Campionilor. Aici nu am putea sa obiectam nimic fata de modul cum arata. Stadionul arata fantastic si de la nivelul gazonului. In sfarsit intra si Romania in randul lumii", a spus Boc.

Premierul a mentionat ca Guvernul a sprijinit cu 35 de milioane de euro constructia noii arene, bani care, conform informatiilor sale, au fost virati Primariei Bucuresti in decembrie 2010.

"Ori de cate ori vor aparea in Romania stadioane la standardele Ligii Campionilor, Guvernul va fi acolo si va sprijini cu o parte din cheltuieli. 35 de milioane de euro este cea mai mare suma data de Guvern unei administratii de doi ani incoace. Sigur ca Guvernul a dat toti banii Primariei. S-au trimis banii, din cate stiu eu, in luna decembrie", a explicat Emil Boc. Seful Executivului a vizitat, vineri, Arena Nationala impreuna cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si cu directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu.

0 Comentarii:

Post a Comment