18 July 2011

Uite ce gadgeturi ciudate folosesc unii!


Gadgeturile sunt concepute din dorinţa de a ajuta oamenii pasionaţi de tehnologie, care ar face ori pentru a avea cât mai multe lucruri de care să se folosească într-un volum cât mai mic de spaţiu. Dar ce te faci atunci când trebuie să te speli pe dinţi cu o periuţă care merge doar conectată la USB sau dacă detectorul de fantome nu funcţionează şi te sperii sau dacă aparatul de făcut sendviş îţi umple de grăsime laptopul?

- Aparatul foto profesional care este doar un mp3 player
S-a inventat probabil din dorinţa de a face glume proaste prietenilor. Imaginaţi-vă reacţia cuiva atunci când primeşte cadou o cutie mare în care, la prima vedere, observă un aparat de fotografiat profesional. Si acum imaginaţi-vă cât de dezamăgit va fi când va afla că acela nu este decât un mp3 player deghizat într-un aparat foto…

- Ceasul deşteptător zburător
Conceput pentru somnoroşi, ceasul deşteptător prevăzut cu sistem de zbor nu şi-a devedit eficacitatea în prea multe cazuri. In afara de faptul ca nu mai ai posibilitatea sa mai amani momentul în care te ridici din pat, rişti să te trezeşti că gadgetul te loveşte în cap sau cade pe podea şi se strică, dacă nu îl opreşti la timp.

- Detectorul de fantome
Există oare fantome? Cu siguranţă că pasionaţii de senzaţional cred că există şi pentru a se convinge şi-ar cumpăra un dispozitiv care detectează prezenţa acestora. Singura problemă existentă este faptul că de când a fost lansat, în 2010, şi până în prezent, nimeni nu a raportat că a detectat o fantomă cu ajutorulacestui gadget.

- Dispozitivul de făcut sandvişuri contectabil prin usb

Ce este mai bun decât un şandiv cald, făcut pe loc, puţin rumenit ? Un laptop curat, ar spune cei care şi-au achiziţionat un astfel de gadget, care se leagă la calulator prin mufă usb. Deoarece cablul usb nu este îndeajuns de lung, atunci când felia de brânză s-a încălzit şi s-a topit ea s-a întind pe laptop, dându-I de muncă celui care credea că un astfel de aparat îl va scuti de timpul petrecut în bucătărie.

- Periuţa de dinţi cu usb
Pleci în concediu şi vrei să te speli pe dinţi cu o periuţă de dinţi care funcţionează doar conectată la laptop? Buna idee, până la momentul în care trebuie să cari în baie şi latopul pentru că inventatorii gadgetului nu l-au prevăzut şi cu baterie, astfel încât să poată funcţiona şi fără conectare la PC prin usb.

0 Comentarii:

Post a Comment