23 July 2011

Sexy în costum de baie – cum să ascunzi celulita

Dacă nu ai început un program anticelulită încă din primăvară, acum e cam târziu ca să scapi de ea până la vacanţă. Totuşi, există câteva trucuri ca să o ascunzi chiar şi la plajă.

Uite ce trebuie să faci ca să ascunzi celulita când porţi costum de baie

• În primul rând, hidratează-ţi pielea intens în zilele premergătoare vacanţei. „Gropiţele” produse de celulită sunt mai vizibile dacă pielea ta e uscată.

• De asemenea, celulita se vede mai rău pe o piele albă. Dacă nu ai apucat încă să te bronzezi pe picioare, foloseşte o cremă autobronzantă după ce ai făcut un peeling profund.

• Pentru ca picioarele tale să pară mai subţiri, aplică mai mult autobronzat pe partea internă şi pe partea externă a coapselor. Aplică un strat de autobronzant doar pe aceste părţi, lasă-l să acţioneze 15-20 de minute, apoi aplică un nou strat pe toată pielea.

• La plajă, aplică un ulei pe zonele cu celulită. Acesta reflecta lumina şi gropitele vor fi mai puţin vizibile.

• Ai grijă să foloseşti cremă cu factor de protecţie solar cât mai mare. Printre efectele negative ale razelor UV se numără şi distrugerea fibrelor de colagen, ceea ce, în timp, înrăutăţeşte celulita.

• Desigur, cel mai eficient mod de a ascunde celulita este un costum de baie care acoperă cât mai mult – alege un model sport cu pantaloni scurţi în loc de slip ca să maschezi celulita de pe fese sau poartă un pareo pe şolduri ca să ascunzi partea superioară a coapselor.

1 comment:

  1. Un costum de baie intreg!Costumul din 2 piese dezavantajeaza!

    ReplyDelete