15 September 2011

Cele mai ciudate poziţii sexuale


                Chiar dacă ţi se pare că ai încercat toată seria de poziţii sexuale în pat alături de partener, poate nu ai experimentat ”şarpele”, ”iepurele”, ”crabul” sau ”roaba”, patru poziţii pe cât de plăcute pe atât de ciudate.

Poziţia”şarpe” 
Partenerul va sta cu faţa în sus, iar tu te vei întinde pe acesta cu faţa în jos. Vă veţi ”şerpui” pentru a găsi unghiul perfect al penetrării, dar şi pe parcursul actului sexual.

Poziţia ”iepure”
Această poziţie imită oarecum poziţia misionarilor. Diferenţa constă în faptul că tu vei sta sprijinită doar pe braţe, cap şi talpi. Mijlocul tău şi posteriorul vor fi susţinute de către parterer în timpul penetrării.

Poziţia ”roaba”
Vei sta aplecată cu faţa în jos şi sprijinită pe braţe. Partenerul îţi va prinde mijlocul şi picioarele în aşa fel încât, în timpul penetrării acestea să se regăsească în jurul taliei sale.

Poziţia ”crabul”
Iubitul tău va fi întins pe spate, iar tu vei sta peste el cu faţa în sus. Punctul de susţinere va fi mâinile şi tălpile. Chiar dacă nu vă vedeti în timpul actului sexual, iubitul nu va face rabat de la atingeri fierbinţi.

1 comment: