27 May 2012

Cel mai mare secret al femeilor. "Acest lucru le excită mereu!"

           Un studiu realizat de mai mulţi cercetători americani scoate la iveală un adevăr ascuns de incredibil de multe femei, dar care poate explica ceea ce a devenit un real fenomen în epoca internetului şi a comunicării în timp real.


           Oamenii de ştiinţă americani spun că femeile şi bărbaţii - dar mai ales femeile - care le trimit partenerilor fotografii nud o fac, cel mai probabil, ca urmare a unei dorinţe ascunse.

Pe femei le excită teribil ideea că sunt dorite, drept urmare le trimit bărbaţilor fotografii cu ele goale.  Studii recente arată că mai mult de jumătate din fanteziile sexuale ale femeilor au legătură cu ideea de a fi irezistibile pentru bărbaţi. În plus, aproape 50% dintre femei visează că sunt stripteuze şi cam tot atâtea ca fantezie sexul în grup.

Acest studiu pune într-o lumină nouă avalanşa de fotografii deocheate pe care vedetele şi le-au făcut singure. Un exemplu este cel al lui Scarlett Johanson, care - de altfel - povestea mai apoi că pozele care i.au fost furate de hackeri erau făcute pentru soţul ei de la acea vreme.

0 Comentarii:

Post a Comment