29 May 2012

Lovitură de paparazzi: Vedetă surprinsă în ipostaze lesbi [ POZE ]

       Frumoasa daneză May Andersen, care colaborează cu companiile Victoria's Secret şi Sports Illustrated, a apărut pe coperta ediţiei internaţionale Playboy. Cu doar câteva luni în urmă, Andersen a fost însă implicată într-un scandal uriaş.


          În luna octombrie 2011, pe internet au apărut mai multe fotografii în care top-modelul May Andersen a apărut în ipostaze fierbinţi. În câteva dintre ele ea se sărută şi se mângăie pasional, pe un yacht, cu o altă femeie.


Potrivit tabloidelor internaţionale, fotografiile au fost realizate cu consimţâmântul frumoasei daneze, care nu a ezistat să pozeze în faţa camerei şi în ipostaze pornografice, în timp ce folosea vibratoare şi diverse accesorii sado-maso.

În aceste condiţii, scenele de lesbianism au reprezentat cea mai mică problemă. Cu atât mai mult cu cât relaţiile între persoane de acelaşi sex sunt tot mai la modă la Hollywood. Ultimul exemplu este actriţa Cynthia Nixon din Sex and the City, care s-a căsătorit cu Christine Marioni, partenera ei de opt ani de zile.


0 Comentarii:

Post a Comment