04 June 2012

Facebook cu plată?

         Cea mai nouă schemă de făcut bani a celor de la Facebook a fost lansată oficial vineri. Pentru o anumită taxă pe mesaj, utilizatorii sunt asiguraţi că postarile lor vor fi scoase în evidenţă pe wall-ul prietenilor. Cu 5 dolari, ai asigurarea că 700 de persoane vor vedea postul tău. Pentru 74 de dolari însă, 14.000 vor afla de el, scriu cei de la Daily Mail.


              Este un serviciu pentru oameni şi afaceri, spun cei de la Facebook. Preţul unui post poate ajunge însă şi la 70 de dolari. Serviciul "plăteşte pentru a posta", care permite oamenilor, dar mai ales celor de afaceri, să se asigure ca mesajele lor sunt văzute de cine trebuie pentru un anume preţ, este considerat de mulţi unul extrem de controversat. Mai ales că această schemă de făcut bani vine într-o perioada tulbure pentru Facebook, cu recentul eşec de pe bursă şi îngrijorarea investitorilor vizavi de valoarea reală a reţelei, scrie Incont.ro. Compania a testat mai întâi reţeta în Noua Zeelandă.


Cum funcţionează serviciul?

Atunci când postezi pe pagină, informaţiile tale pot ajunge în mod normal la un număr limitat de persoane cărora le place pagina ta în fiecare săptămână. Posturile promovate te vor ajuta însă să creşti numărul celor care ar putea fi interesaţi de mesajul tău. Posturile promovate prin acest seviciu vor avea eticheta. Este valabil pentru oricine are o pagină cu mai mult de 400 de likeuri.

0 Comentarii:

Post a Comment