14 April 2013

Mama ei este VEDETĂ, dar SIGUR FUNDUL ĂSTA SEXY VA FACE și din EA O CELEBRITATE [ POZE ]

              A impresionat o plajă întreagă în timp ce realiza un pictorial incendiar la lenjerie intimă pe plaja fierbinte. Deși are o celulită destul de vizibilă, acest defect a fost eclipsat parcă de fundul foarte sexy al modelului.


          Frida Sofia Guzman este fiica unei cântărețe celebre, Alejandra Guzman, un fel de Corina Chiriac a Mexicului. La cei 21 de ani, Frida are un corp senzațional, bine proporționat, cu sâni apetisanți, fund bombat și picioare frumoase.



Probabil acesta este motivul pentru care o firmă de lenjerie intimă a ales-o să facă un pictorial de promovare a produselor, punând pe planul doi faptul că focoasa brunetă are coapsele invadate de celulită.
Alejandra Gabriela Guzmán Pinal este o cântăreață din Mexic în vârstă de 45 de ani, una dintre cel mai bine vândute artiste din această țară. A fost un adevărat simbol al anilor 80, fiind cunoscută drept ”Regina

Rock-ului” în lumea latină. A vândut de-a lungul carierei peste 15 milioane de albume și a câștigat nenumărate premii Grammy, ediția din America Latină. Fiica ei, Frida Sofia Guzman, a venit pe lume în 1992, devenind între timp actriță, cântăreață și model.





 

0 Comentarii:

Post a Comment