12 May 2013

“Extraterestrii exista!” Ce spun celebritatile dupa ce s-ar fi intalnit cu ei

         De-a lungul anilor au aparut multe dovezi care ar putea sa ne convinga ca personajele verzi, cu ochii mari negri si doua antene exista. Pana si celebritatile s-au intalnit cu ei 


Cunoscutul actor William Shatner din seria de filme "Star Trek" , pretinde ca a avut de-a face cu un extraterestru atunci cand era in desertul Mojave. Un disc argintiu i-a aparut de pe cer si dupa ce a aterizat, obiectul i-a spus sa se apropie.

Trecand la cantareti, si Mick Jagger spune ca odata cand se plimba prin Glastonbury cu prietena lui Marianne a vazut pe cer un obiect necunoscut survoland in diverse forme. Ramanand la cantareti dar trecand la trupa Beatles, vocalistul John Lennon a marturisit intr-un interviu ca nu a vazut numai o data un extraterestru, ci chiar de doua ori chiar in apartamentul lui din New York. Dupa aceste evenimente a vorbit cu magicianul englez Uri Geller, care la randul lui a spus ca a vazut un obiect plutind pe Raul de Est cand se plimba cu partenera lui.

Tot o mare vedeta, Fran Drescher vazut niste extraterestri cand se intorcea de la scoala cu tatal ei. Incidentul i-a lasat cateva cicatrici pe mana, iar sotul ei, Peter Jacobson pretinde ca are si el aceleasi cicatrici.  


Un alt incident putin mai ciudat l-a avut celebrul boxeour Muhammad Ali. Cand isi facea antrenamentul de alergare in Central Park din New York, campionul a avut o intalnire de gradul 0 cu extraterestrii si a ramas marcat dupa acest incident. Muhammad a avut de fiecare da retineri cand a vorbit despre aceasta intamplare.


Actrita Olivia Newton a avut si ea o intamplare cu extraterestrii cand era in anii de liceu. De atunci este pasionata de stiinta si tehnologie si este convinsa ca exista forme de viata extraterestre in spatiu.
Actorul John Travolta a devenit un impatimit al stiintei dupa ce se spune ca a avut si el o intalnire cu extraterestrii. Si Tom Cruise este la fel de pasionat dar despre el nu se stie nici o informatie privind vreo intalnire cu extraterestri.

 Cantaretul britanic Robbie Williams este un mare pasionat de OZN-uri. Obsesia lui cu navele spatiale si fiintele de viata extraterestre i-a facut pe fanii lui sa creada ca are o boala mintala.
Pana si Elvis Presley a crezut in extraterestri. Se spune ca atunci cand a fost copil, a avut o intamplare nu prea placuta cu cateva fiinte neapartinand planetei noastre si de atunci a devenit asa de pasionat de tot ce tine de extraterestri. Inclusiv tatal sau a vazut cateva obiecte ciudate pe cer si si-a impartit aceasta pasiune cu fiul sau.

Sammy Hagar a avut o experienta mai neobisnuita cand vine vorba de aparitii extraterestre. el pretinde ca a fost rapit de ei si dus pe o nava spatiala unde acestia i-au descarcat toate informatiile din creier. De asemenea la varsta de 4 ani, cand se juca cu pietrele, o nava ciudata care s-a ridicat pe cer dupa ce a nimerit-o cu una din pietrele lui. Sammy continua sa creada ca extraterestrii se vor intoarce la el. 

Aparitiile mentionate mai sus sunt si amuzante dar si interesant. Inca nu avem dovezi suficient de clare ca sunt alte fiinte vii in spatiu dar multi oameni, experti sau nu tin sa contrazica aceasta idee.

0 Comentarii:

Post a Comment