21 May 2013

Gigi Becali, CONDAMNAT


               Gigi becali a declarat, luni, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, că nu va renunţa la Steaua.Gigi Becali nu mai figurează de câţiva ani în actele oficiale, acţiunile clubului fiind deţindute de nepoţii şi apropiaţii săi. Acesta este şi motivul pentru care Steaua nu a fost pusă sub sechestru, la fel ca vila din Pipera şi palatul din Aviatorilor. Gigi Becali a anunţat însă că nu va renunţa la Steaua. "Steaua va fi până la capăt a mea, măcar asta să fie satisfacţia în perioada ce urmează. Să stau la televizor, în închisoare, şi să văd meciurile Stelei", a declarat Gigi Becali. Cine sînt cei 4 acţionari ai FC Steaua SA: Constantin Geambazi - 56%, Vasile Geambazi - 37%, Tomaida Bădescu - 4%, Marius Ianuli - 3%. Cel mai probabil, Teia Sponte, mâna dreapta a lui Gigi Becali, va deveni numărul unu în club, fiind dirijat de finanţator din închisoare. Mihai Stoica se va ocupa de problemele sportive, în timp ce Valeriu Argăseală şi Iulian Ghiorghişor vor rămâne pe segmentul administrativ.


Gigi Becali nu mai figurează de câţiva ani în actele oficiale, acţiunile clubului fiind deţindute de nepoţii şi apropiaţii săi. Acesta este şi motivul pentru care Steaua nu a fost pusă sub sechestru, la fel ca vila din Pipera şi palatul din Aviatorilor. Gigi Becali a anunţat însă că nu va renunţa la Steaua.

"Steaua va fi până la capăt a mea, măcar asta să fie satisfacţia în perioada ce urmează. Să stau la televizor, în închisoare, şi să văd meciurile Stelei", a declarat Gigi Becali.

0 Comentarii:

Post a Comment