01 May 2013

Google Now, competitia Android pentru Siri

           Compania cu cel mai utilizat motor de cautare si cu un sistem de operare care concureaza cu cel al Microsoft a lansat propriul "asistent personal". 


           Siri este noul inamic al Google, si nu doar pe smartphone-urile care utilizeaza Android. Google Now este "asistentul personal" care este gata sa se ia la bataie cu cel al Apple. Lansat la inceputul acestei saptamani, serviciul este disponibil atat pentru teminalele care functioneaza cu Android cat si pentru cele care (surpriza!!!) folosesc iOS.

Miscarea surprinzatoare vine dupa cea din decembrie 2012 cand serviciul Maps a fost "acceptat" de Apple pe terminalele sale, ceea ce s-a tradus prin milioane de dolari in contul Google. Este cunoscut faptul ca serviciul de harti destinat iPhone si iPad a fost atat de slab incat s-au facut glume pe seama lui chiar si cei mai infocati fani ai Apple.


Google sustine ca serviciul cu care incearca sa submineze Siri este mai inteligent decat acesta pentru ca ofera informatii inainte ca utilizatorul sa le ceara. Totul se bazeaza pe cautarile anterioare ale utilizatorului prin motorul de cautare al companiei americane. Google Now este disponibil in iOS dar si in versiunea Jelly Bean a Android.

0 Comentarii:

Post a Comment