03 July 2013

SURORILE LESBI ŞOCHEAZĂ DIN NOU! Uite cum se sărută CU PASIUNE

          Larisa şi Izabelle, componentele trupei Roller Sis, cele două surori devenite cunoscute după ce şi-au dezvăluit dragostea una faţă de cealaltă, şochează din nou utilizatorii de Facebook.


           Cele două au postat o nouă fotografie în care se sărută pe buze, cu pasiune, cu care au strâns în mai puţin de 10 minute peste 100 de like-uri. Imaginea a stârnit bineînţeles şi multe comentarii. "Vreau şi eu cu voi acolo", spune unul dintre prietenii fetelor, în timp ce un altul le ironizează: "Să nu vă muşcaţi limbile".

"Ne place, place, placeee", a fost comentariul celor două Roller Sis, a căror strategie este criticată şi demontată de mai mulţi specialişti.



Cele două surori de la Roller Sis au început, cu ceva timp în urmă, o promovare agresivă a unor porniri nesănătoase. În plin scandal, libertatea.ro a vorbit la începutul acestei săptămâni, cu un psiholog care a disecat comportamentul inexplicabil al celor două tinere.

Astfel, potrivit lui Keren Rosner, două cauze majore posibile se află la originea comportamentului şocant al celor două surori care au stârnit polemici aprinse prin asumarea publică a relaţiei lor incestuoase – părinţii şi relaţiile nesănătoase de familie şi marketingul neinspirat şi dus la extreme.

De asemenea, Marius Baldovin, un folclorist gorjean, susţine că are o înregistrare în care una dintre surori recunoaşte cu seninătate că totul a fost făcut pentru publicitate.

0 Comentarii:

Post a Comment