29 August 2013

O BOMBĂ SEXY de la noi, CU SÂNII la înaintare pe Facebook

          E o blondă focoasă care suceşte minţile bărbaţilor cu fotografiile pe care şi le face, îmbrăcată în lenjerii care mai de care mai minuscule şi mai sexy, care îi scot în evidenţă formele.


            Este vorba despre Casandra, soţia lui Stelian Ogică, cea care a răvăşit mereu imaginaţia fanilor ei cu ipostazele super sexy în care s-a fotografiat. Astăzi însă focoasa blondă a cam exagerat, pozând cu bustul foarte aproape de aparat, pentru ca sânii ei să fie admiraţi în toată splendoarea. Casandra este îmbrăcată într-o lenjerie sexy şi foarte decoltată, care îi pune în evidenţă bustul siliconat. S-a fotografiat şi a postat imaginea pe Facebook, încingând, ca de obicei, imaginaţia fanilor.


Recent, blonda şi-a înnebunit fanii de pe Facebook cu o serie de imagini absolut incendiare.
Casandra a pozat la piscină, în costume de baie minuscule şi bikini făcuţi mai mult din şnururi, adoptând în faţa aparatului foto ipostaze în care doar celebra Coco Austin se etalează. Coco, soţia rapperului şi actorului Ice-T, pare să fie un model pentru Casandra. 


Vedeta americană s-a fotografiat singură, la piscină, scoţându-şi fundul generos la înaintare, la fel cum a făcut ulterior şi blonda noastră.


0 Comentarii:

Post a Comment