03 October 2013

Romanii de la Serioux lanseaza doua tablete accesibile, la prima lor participare la IFA Berlin

             Compania romaneasca Network One Distribution vine la IFA Berlin cu brandurile sale Serioux, Heinner si Horizon 

        
              Dupa ce au participat ani la rand la targul IFA Berlin doar in calitate de vizitatori si pentru networking, romanii de la Network One Distribution, care detin brandurile Serioux, Heinner si Horizon, au atacat anul acesta piata internationala cu doua tablete. EnregyStorm de 9,7 inch (foto sus) si Connect Tab de 7 inch s-au lansat acum in Capitala Germaniei, iar preturile, desi nu a fost precizate deocamdata, ne asteptam sa fie accesibile.


"Prin participarea la editia 2013 a IFA, urmarim sa generam noi oportunitati de business prin stabilirea de parteneriate cu furnizori si clienti de electronice, electrocasnice si IT ce vor fi prezenti la Berlin", a declarat Razvan Ziemba, director general Network One Distribution.
SERIOUX EnergyStorm (S9742TAB) este prima tableta quad-core a companiei romanesti si li se adreseaza pasionatilor de jocuri. Ea a primit un ecran IPS multi-touch de 9,7 inch la rezolutia 1024x768pixeli, procesor Allwinner A31s Cortex-A7 Quad-Core la 1.2GHz, 16GB de memorie interna si 1GB de RAM. Tableta are Android 4.2.2, WI-FI si suport pentru modem 3G. 
Cealalta tableta lansata de romani, SERIOUX Connect TAB (foto jos), are Android 4.1 si este prima din gama dotata cu GPS, astfel ca este perfecta calatorii sau pentru utilizatorii care merg des cu masina. Ea are un ecran HD de 7 inch si conectivitate 3G. In plus, datorita procesorului MTK 8377 Dual-Core Cortex A9 de 1.2GHz, modelul poate rula fluent mai multe aplicatii simultan. 


             Network One Distribution, numita anterior Asesoft Distribution, este o companie detinuta integral de Iulian Stanciu. Compania este liderul pietei de distributie electro-IT din Romania, cu afaceri de 210 milioane de euro in 2012, in crestere cu 5% fata de anul anterior. In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Romania si Moldova.

Pe langa tablete, NOD distribuie prin cele 3 branduri proprii o gama variata de produse IT, electronice si electrocasnice. Serioux este brand-ul dedicat segmentului IT, cu un bogat portofoliu ce cuprinde: tablete, GPS-uri, periferice, accesorii de gaming, echipamente de retelistica. Horizon, prin noua sa gama de televizoare LED, ofera consumatorilor calitatea produselor premium la un pret competitiv. Brandul HEINNER reuneste peste 100 de produse electrocasnice din peste 25 de categorii.

0 Comentarii:

Post a Comment