05 May 2014

Reîncarnarea există?

         Toată lumea vorbeşte despre reîncarnare, dar dovezile existenţei acesteia sunt foarte puţine. O întâmplare petrecută în 1930 dovedeşte că sunt şanse mari ca oamenii să se reîncarneze după moarte.


            În 1930, Shanti Deva (Zeiţa păcii în traducere), o fetiţă indiancă în vârstă de patru ani, le-a spus părinţilor că a trăit înainte într-un loc numit Muttra, că a avut trei copii şi că a murit la naşterea ultimului, dar şi că numele său anterior era Ludgi. Micuţa era foarte insistentă şi dădea detalii incredibile, lucru care i-a pus pe gânduri pe părinţii ei care au făcut câteva investigaţii.

În mod incredibil aceştia au descoperit că, într-adevăr, există un sat cu acel nume şi că o femeie pe nume Ludgi murise acolo cu patru ani în urmă. În momentul în care au dus-o pe Shanti acolo, copila a început să vorbească dialectul local, ba chiar şi-a recunoscut fostul soţ şi copiii. Apoi a povestit 24 de întâmplări amănunţite despre viaţa sa anterioară, care i-au confirmat spusele.

Istorioara este una extrem de credibilă datorită mediatizarii de care a avut parte în acea perioada. Shanti Deva a devenit foarte cunoscută şi viaţa ei a fost dezbătută în presa din Europa şi din Statele Unite. Femeia a acordat multe interviuri în care a povestit detaliat viaţa pe care a trăit-o înainte şi murit pe 27 decembrie 1987, la vârsta de 61 de ani. În anul 1994 a apărut şi o carte despre Shanti Deva, scrisă de un autor suedez.

0 Comentarii:

Post a Comment