06 August 2014

Detaliul demn de filmele pentru adulti din aceasta poza a Innei! Fanii au inlemnit cand au vazut cum a aparut pe scena [ POZE ]

           Are succes international si se bazeaza foarte mult pe fizicul ei! Combinatia asta, insa, ar putea fi fatala pentru straini, daca e sa luam in considerare costumatia extrem de sexy a Innei cu care a aparut pe o scena din afara.


          Bruneta noastra nu a avut nicio problema in a imbraca un costum foarte transparent, care i-au lasat la vedere mai ales sanii. In loc sa acopere cumva zona bustului, tinuta ofera o priveliste si mai buna spre sfarcurile vedetei.

Cu toate acestea, Inna a purtat cu naturalete acest costum, mandra, se pare, de dotarile sale de la Mama Natura.


Cand s-a intors, insa, din nou stupoare! Posteriorul cantaretei se putea vedea in toata splendoarea lui, iar modelul indraznet al tinutei te facea sa nu stii unde sa privesti mai repede: la spatele gol, la fundul tonifiat sau la bikinii minusculi care se intrevad pe sub materialul transparent

Fostul iubit al Innei, Lucian Gitita, are o relatie de cateva luni cu o tanara foarte frumoasa, care a aparut si in videoclipul cantaretei.

Se pare ca Lucian si Carla Truica s-au cunoscut chiar la preselectiile pentru filmari, iar de cand tanara s-a mutat in America, au devenit tot mai apropiati. Niciunul, insa, nu-si asuma aceasta relatie.





0 Comentarii:

Post a Comment