06 August 2014

iPhone 6 se lanseaza pe 9 septembrie?

       Ce trebuie sa faca Apple pentru a impresiona piata si pentru a castiga o batalie din razboiul cu Samsung. 


         Apple ar urma sa lanseze noul iPhone 6 pe 9 septembrie, in cadrul unui eveniment, potrivit recode.net, data in care ar urma sa vedem cel putin unul dintre cele doua iPhone 6 despre care se spune ca se vor lansa pana la sfarsitul acestui an.

Compania Apple nu a confirmat zvonurile privind lansarea, pe 9 septembrie, a lui iPhone 6, insa s-ar parea ca ar fi rezervat deja spatiu in San Francisco pentru acest eveniment.

Analistii Wall Street spun ca iPhone 6 va fi piesa de rezistanta a Apple in acest an fiscal in domeniul vanzarilor, iar urmatoarele 3 luni, care se suprapun peste perioada sarbatorilor in care se cumpara multe telefoane, ar putea aduce companiei fie un succes rasunator, fie ar face-o sa se scufunde.


Analistii mai spun ca daca Apple ar veni cu un telefon cu ecran mai mare, ar putea avea vanzari importante, pentru ca persoanele care folosesc acum un iPhone cu ecran de dimensiuni reduse ar opta pentru un nou telefon, cu ecran mai mare. Masura s-ar putea dovedi hotaratoare, pentru ca analistii sustin ca numarul de utilizatori americani ai Apple s-ar apropia de maximul posibil.

Zvonurile din China spuneau ca iPhone 6 va veni anul acesta in doua variante, cu display cu diagonala de 4,7", respecitv 5,5". Unul dintre acestea ar urma sa aiba ecran de safir, mult mai rezistent decat cele cu Gorilla Glass.

Apple ar putea lansa si iWatch, un ceas inteligent, in aceasta toamna, insa analistii nu cred ca acesta va reusi sa ajute prea mult vanzarile. Deocamdata produsul numarul 1 al companiei ramane iPhone, care aduce 55% din vanzari. Asadar, daca Apple vrea sa impresioneze, trebuie sa vina cu un telefon cu adevarat spectaculos, nu cu un artificiu, precum un ceas inteligent, scriu cei de la zdnet.com

0 Comentarii:

Post a Comment