18 November 2012

Uite care sunt noutăţile aduse de Windows 8 pe piaţa telefoanelor mobile

          Site-ul cotidianului german Bild a prezentat recent noul sistem de operare Windows 8 pentru telefoane mobile şi tablete, unul cu care producătorul Microsoft speră să diminueze distanţa faţă de Android (Google) şi iOS (Apple).

            
            Luna noiembrie aduce pe piaţă mai multe modele de smartphoneuri care utilizează sistemul de operare Windows 8, unul care se vrea inovator în lupta pe care marii producători, Google, Microsoft si Apple o duc pe piaţa gadgeturilor.


Ecranul va fi unul mai bun faţă de precedentele sisteme de operare Windows. Cei care l-au testat spun că este mult mai eficient să lucrezi acum pe acesta si, în plus, îl poţi personaliza după bunul plac. Mai mult, rezoluţia este una mult mai bună, neexistând mari diferenţe între jocurile de pe o consolă şi cele de pe un telefon care foloseşte Windows 8. Sistemul de siguranţă al noului sistem este un alt plus adus, acesta având proprietatea de a cripta datele stocate în telefon. Navigarea pe internet cu ajutorul browserului este mai rapidă, iar mailurile şi mesaje text pot fi dictate prin comandă vocală către telefon, scurtând astfel timpul de trimitere. O aplicaţie nouă va monitoriza traficul de date şi va notifica permanent utilizatorul de numărul de mega consumaţi. Alte două lucruri pozitive sesizate de cei de la Bild în ceea ce priveşte noul sistem de operare sunt “camerele” care se pot crea între anumite persoane alături de care se pot partaja poze, contacte sau se poate vorbi în sistem chat şi secţiunea din telefon pe care adulţii o pot configura special pentru cei mici. Aici ei se pot juca fără a afecta alte aplicaţii din telefon.

0 Comentarii:

Post a Comment