07 April 2013

O VEDETĂ de 31 de ani și-a BĂGAT ÎN BOALĂ vecinii de șezlong cu FUNDUL SEXY [ POZE ]

            Este blondă, ralentată, iubită de fani și unde mai pui că are și un corp trăsnet. Însă a reușit să iasă în evidență cu un fund pe care și adolescentele ar fi invidioase.


         LeAnn Rimes și-a fermecat fanii cu voeca ei suavă, cu melodiile de dragoste, dar și cu un trup care ar stârni cu siguranță invidia adolescentelor. Asta după o luptă îndelungată cu kilogramele în plus, în care a învins spectaculos.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă zilele trecute la piscina unui hotel de lux din Florida. Aici vedeta a făcut senzație într-un costum de baie extrem de sexy, care îi punea în evidență formele apetisante. O anumită parte a corpului a fost însă ”vedeta” în rândul colegilor de șezlong: fundul bombat, sexy, tonifiat și fără urmă de celulită. Aerul de la piscină a devenit de-a dreptul incandescent în momentul în care LeAnn s-a așezat cu fundul în sus, pentru un bronz uniform, dar și când slipul i-a alunecat în jos, pe fese, lăsând la vedere posteriorul în toată splendoarea.



LeAnn Rimes Cibrian este o cântăreață de muzică country, în vârstă de 31 de ani. Drumul lui Rimes în muzică a început la vârsta de 13 ani, când aceasta a avut un succes enorm cu single-ul ”Blue”, devenind astfel cea mai tânără cântăreață de muzică country, după Tanya Tucker, în 1972. În 1996, albumul cu același nume a ajuns numărul 1 în topurile country din Statele Unite. Câțiva ani mai târziu, LeAnn a interpretat o melodie pentru colona sonoră a filmului ”Coyote Ygly”, devenind hit în întreaga lume.

În 2002, LeAnn s-a căsătorit cu unul dintre dansatorii ei, de care a divorțat în 2009, după ce a fost implicată într-un scadnal cu iz de amantlâc, după ce presa a descoperit, că are o aventură cu actorul Eddie Cibrian, și el însurat. În 2011, LeAnn și Eddie s-au căsătorit, într-o ceremonie intimă, în California.



1 comment: