31 May 2010

Un bărbat de 340 de kg: "Clătitele şi friptura m-au adus în halul ăsta"


Cantăreşte 340 de kilograme şi, de şapte luni, nu s-a mai ridicat din pat. Valceanul Cristian Căpăţanescu (53 de ani) se află internat la Spitalul Sf. Ioan din Capitală, unde va suferi o operaţie de micşorare a stomacului.
În 2000, când s-a pensionat pe caz de boală, Cristian avea 120 de kilograme şi era considerat “solid”. În zece ani, bărbatul a ajuns să cântărească 340 de kilograme, greutate alimentată în fiecare zi cu mâncare grasă şi dulciuri. “Tocăniţa de cartofi, friptura de porc şi clătitele cu mult gem m-au adus în halul ăsta. De doi ani însă mă chinui să slăbesc şi nu pot”, le-a povestit vâlceanul medicilor.

Îi vor reduce stomacul cu 80%

Pe lângă obezitate morbidă, Cristian suferă de insuficienţă renală şi respiratorie, de diabet şi de hipertensiune arterială, iar din septembrie anul trecut nu se mai poate ridica din pat, infectându- i-se pielea pe porţiuni foarte mari. Din cauză că viaţa lui este în pericol, bărbatul a fost adus în Bucureşti, la Spitalul Sf. Ioan, cu ajutorul unei autospeciale, fiind cărat de 11 pompieri. Pentru a slăbi, stomacul îi va fi redus chirurgical cu 80%.

28 May 2010

Rapperul 50 Cent, de nerecunoscut: A slăbit 30 de kilograme pentru un rol



Fanii 50 Cent au fost înfioraţi la vederea unor imagini recente cu idolul lor. Rapperul, cunoscut pentru condiţia sa fizică de invidiat, a slăbit mai mult de 30 de kilograme pentru rolul din filmul în care urmează să apară şi în care interpretează un jucător de fotbal bolnav de cancer.

Potrivit site-ului thisis50.com, 50 Cent a slăbit 30 de kilograme în numai nouă săptămâni. Rapperul a consumat în special lichide şi a petrecut câte trei ore pe zi la sala de sport.

Filmul în care urmează să apară 50 Cent se numeşte Things fall apart şi este produs de rapper în parteneriat cu Randall Emmett.

Odată cu finalizarea filmărilor, rapperul intenţionează să revină la condiţia sa fizică normală. "Voi mânca cum trebuie şi o să revin la greutatea mea obişnuită", a spus 50 Cent.

26 May 2010

Planeta devorata de o stea!


  • Cercetatorii au reusit, gratie unor date oferite de telescopul spatial Hubble, sa vada cum planeta WASP-12b este devorata de planeta-parinte. Descoperirea a fost publicata in revista The Astrophysical Journal Letters.

Oamenii de stiinta au facut aceste observatii folosind un nou instrument, intitulat "Cosmic Origins Spectrograph", care a fost instalat pe telescopul Hubble, anul trecut.

Chiar daca totul aminteste de mitologia greaca si de povestea lui Cronos care-si devora copiii, este cat de poate de real.

Astfel WASP-12b orbiteaza in jurul planetei mama, o stea asemanatoare soarelui, ajungand la 1500 de grade celsius. Din cauza supraincalzirii si sub actiunea fortelor gravitationale, WASP-12b a capatat o forma alungita, fiind trasa spre planeta mama. Astfel, atmosfera a devenit de trei ori mai mare decat raza planetei Jupiter, cea mai mare din sistemul solar, iar masa WASP-12b este acum cu 40% mai mare decat aceea a lui Jupiter.

Planeta devorata se afla la 600 de ani lumina de Pamant, in constelatia Auriga, este de 300 de ori mai mare decat planeta noastra, iar in 10 milioane de ani va disparea.

Hubble, primul telescop spatial care a revolutionat astronomia si a transmis imagini ale unor galaxii indepartate, a sarbatorit in acest an 20 de ani. Lansat la 24 aprilie 1990 cu naveta Discovery, Hubble a fost plasat pe orbita la circa 600 de kilometri de Terra.

25 May 2010

Curvele din Brăila au împânzit Belgia


Racolate cu forţa din ţara noastră, romancele ajung in Europa de Vest.

"Romanii inlocuiesc bulgarii: prostituatele sunt mai multe din Brăila decât din Sliven” este titlul unui articol apărut ieri în cotidianul belgian La Dernière Heure. Jurnaliştii consemnează că numărul româncelor, în special al celor din Brăila, care se prostituează într-un cartier din nordul Bruxelles-ului, e în creştere, potrivit poliţiei.

Un raport publicat în luna februarie, citat de cotidian belgian, plasează România ca fiind noul principal exportator de prostituate către Europa occidentală, iar oraşul Brăila, care “alimentează Bruxelles-ul”, este denunţat de organizaţia Amnesty International drept “capitala prostituţiei forţate”. Aici se practică racolările din discoteci, iar bandele “se înfruntă în stradă” pentru “a fi primele care să pună mâna” pe fetele disponibile, în vârstă de 18 ani.

Acelaşi raport afirmă că, în 2009, “79 de fete au fost racolate din Brăila şi din oraşul Galaţi”, numărul reprezentând doar o parte infimă a icebergului, întrucât, anul trecut, bandele au făcut să dispară din ţară “cel puţin 780 de fete”. Potrivit raportului, 95% din acestea ajung în Europa de Vest, Belgia fiind acum noua destinaţie a româncelor.

23 May 2010

Cătălin Botezatu va avea emisiune la Antena 1?


Catalin Botezatu nu va mai fi un simplu invitat în platourile Antenei şi va avea propria emisiune. Cel puţin asta dă de înţeles, pe blogul personal, prezentatorul emisiunii "Agentul VIP", Cristi Brancu, care spune că designerul vestimentar va intra în pielea unui burlac pe care mai multe femei se vor lupta să-l cucerească.
"Dacă tot s-a tot plimbat Bote prin preajma studioului meu în această săptămână, trebuie să vă zic că am auzit de la o viorea de prin apropierea sa că succesul de casă din ultima vreme se va materializa sub forma unei emisiuni, cu Bote protagonist, în grila de vară. Câtă vreme nimic nu este anunţat public, cred că este mai degrabă o informaţie pe cale de a se confirma. Bote este un burlac care poate cuceri femei din orice colţ al planetei. Ei bine, asta va urma, se pare!", scrie Brancu pe blog.

Chivu şi Inter au câştigat Champions League!


Seară magică pentru Inter! Şi, graţie lui Chivu, fotbalul romanesc, atat de prins in propriile-i mizerii, a scos şi el, timid, capul la suprafaţă, într-o seară în care Europa s-a colorat în negru şi albastru.
Pentru prima dată după 46 de ani, Internazionale Milano a reuşit să câştige din nou cel mai important trofeu din lume. Al treilea. E trofeul care spală ani întregi de umilinţe, sezoane de-a rândul în care Inter şi-a aşteptat rândul, în umbra performanţelor reuşite de rivalele Milan sau Juventus. Şi nici seria de cinci titluri consecutive din Serie A n-a reuşit s-o legitimizeze pe Inter ca o forţă adevărată în Italia şi în Europa, aşa cum a făcut-o victoria de aseară: 2-0 cu Bayern Munchen, un trofeu aşteptat de o viaţă întreagă, o triplă istorică (Liga, Campionatul şi Cupa). Şi respectul Europei.
Fenomenul Jose Mourinho

Pentru ca toate astea să devină realitate, a fost nevoie de Jose Mourinho. Portughezul care domină, implacabil, fotbalul european al ultimului deceniu, a luat Interul şi i-a dat suflul unei mari campioane. I-a dat atitudine. I-a adus răutatea pe care o impusese, pe timpuri, la Porto. I-a adăugat forţa de grup pe care o adusese şi la Chelsea. Şi a dus-o spre un trofeu pe care Interul aproape că nu mai îndrăznea să-l viseze. Al doilea din cariera sa, după cel obţinut acum 6 ani cu FC Porto. Iar Jose a devenit abia al treilea antrenor din lume care câştigă Champions League cu două echipe diferite.

Cristi, ce performanţă!

De la Generaţia de Aur, România n-a mai avut un fotbalist care să ajungă la un asemenea nivel de performanţă. Cristian Chivu şi-a definitivat, aseară, un parcurs de excepţie: de la puştiul din Reşiţa, la promisiunea de la Universitatea Craiova. Apoi, primul pas către maturizare, transferul la Ajax Amsterdam, echipă al cărei căpitan a fost. Şi pasul spre Serie A, transferul la AS Roma. Patru ani mai târziu, a venit cea mai importantă semnătură din viaţa sa, cea de pe contractul cu Inter, echipă cu care a reuşit, în fine, să devină campion. Iar, anul acesta, a reuşit tripla: campionat - cupa - Liga Campionilor.

22 May 2010

Cristi, fă-ne mândri!


Chivu, fundaşul lui Inter, poate caştiga diseară Liga Campionilor.
Cristi Chivu (29 de ani) este anunţat titular in finala Ligii Campionilor, Bayern München - Inter Milano, partidă ce se dispută azi, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid.
2009-2010 este cel mai de succes sezon al românilor în Liga Campionilor. După ce Unirea Urziceni a reuşit să adune opt puncte în grupele celei mai prestigioase competiţii europene intercluburi, record pentru o echipă din Liga 1, un român poate câştiga râvnitul trofeu. Cristi Chivu este anunţat titular în finala de la Madrid, acolo unde Inter Milano şi Bayern München promit un spectacol de gală.

600.000 € de fiecare în caz de victorie

O victorie la Madrid i-ar îmbunătăţi conturile lui Cristi Chivu cu 600.000 de euro, aceasta fiind prima promisă de patronul lui Inter, Massimo Moratti, pentru câştigarea Cupei, a campionatului şi a Ligii Campionilor, formaţia nerazzurra adjudecându-şi deja primele două competiţii.

Cristian Chivu a confirmat că va participa, marţi, 25 mai, la ceremonialul de dezvelire a bustului tatălui său, amplasat la stadionul “Mircea Chivu“ din Reşiţa. Vizita va fi una fulger, între două avioane, fundaşul lui Inter fiind nevoit să se întoarcă rapid la Bucureşti, unde se pregăteşte alături de coechipierii de la naţională pentru amicalele cu Ucraina, Macedonia şi Honduras.

19 May 2010

Lindsay Lohan are o nouă iubită



Vremea când suspina după Samantha şi arunca cu pahare în ea a trecut.

Lindsay Lohan a trecut la o nouă iubire.

Aceasta se numeşte Indrani şi este de profesie fotografă.

Cele două s-au cunoscut la o şedintă foto şi de atunci au petrecut foarte mult timp împreună. Indrani recunoaşte că nu a mai avut o relaţie cu o femeie până acum , însă Lindsay a fermecat-o.

Din câte putem vedea tipa arată super bine, chiar foarte bine. Se pare că Lindsay şi-a îmbunătăţit gusturile.

Ce ziceţi de acest nou cuplu care cu siguranţă va genera ceva scântei prin presă?

18 May 2010

Ea e noua iubită a lui Costi


Au trecut aproape doi ani de cand Costi Ioniţă (32 de ani) s-a despărţit de fosta lui iubită, Issa, iar de atunci interpretul a avut doar relaţii pasagere. Nu este şi cazul de faţă, pentru că o frumoasă ardeleancă pare să-i fi furat inima cântăreţului. Apropiaţii celor doi susţin că relaţia dintre ei e cât se poate de serioasă.
Bruneta din viaţa lui Costi se numeşte Olivia, are 24 de ani şi e ardeleancă. Tânăra nu are nici o l

Au rămas blocaţi pe munte

Costi şi Olivia au rămas blocaţi într-un platou din Bucegi, unde au urcat cu telecabina. S-au simţit atât de bine împreună, încât pur şi simplu nu şi-au dat seama că s-a făcut seară, iar transportul pe cablu şi-a încheiat activitatea. Au reuşit să ajungă la o cabană abia după un drum plin de peripeţii, care a durat câteva ore. Se pare că tocmai modul în care fata a reacţionat într-o situaţie- limită l-a impresionat pe Costi Ioniţă. Acesta le-a mărturisit unor apropiaţi că îi place întrucât Olivia nu se comportă ca o “fetiţă de oraş” şi că poate să se bazeze pe ea, atunci când e nevoie.

egătură cu zona showbizului. Ea tocmai a absolvit Facultatea de Drept de la Cluj- Napoca şi se pregăteşte să devină avocată. Costi şi Olivia s-au cunoscut cu două luni în urmă, în timpul unei excursii la munte şi tot muntele pare să le fi întărit relaţia. Cei doi au trecut împreună printr-o experienţă destul de neplăcută, dar tocmai acest lucru i-a făcut să-şi dea seama că sunt făcuţi unul pentru altul.

15 May 2010

Aparitie socanta la Festivalul de la Cannes! In fundul gol, pe covorul rosu

Ai zice ca participantele de la Festivalul de Film de la Cannes sunt niste adevarate doamne, pudice si gata sa isi afiseze cea mai eleganta tinuta pe covorul rosu.

Te-ai insela! Sa o luam, de exemplu, pe Julie Atlas Muz. Credeti ca e pudica dupa ce si-a afisat posteriorul abia acoperit de voalul transparent al rochiei? Sau totul compensa cu platformele incaltate, desprinse parca din filme XXX?

Julie, de altfel dansatoare burlesca de meserie, joaca in filmul "Tournee", pelicula prezenta in competitie la cea de 63-a editie a Festivalului de la Cannes.

Bianca i-a "tras-o" lui Ray Sefo


"Greii" K1 au facut show in clubul Princess, acolo unde au ales fetele care vor prezenta rundele la "World Grand Prix Bucharest 2010". Erol Zimmermann, Ray Sefo si Mighty Mo s-au pozat cu blonda lui Bote, care si-a permis chiar sa-l pocneasca in gluma pe colosul neo-zeelandez.
Cei trei luptatori au ajuns joi in Romania si, la prima aparitie publica, au reusit sa atraga un numar impresionant de fani ai sportului de contact. Dupa ce au ales un posibil star "Local Kombat", la gala "Se cauta un greu", vedetele K1 s-au mutat in clubul Princess din Regie, acolo unde au avut o misiune infinit mai grea, dar si mult mai placuta. Ei au trebuit sa aleaga dintr-un numar mare de fete pe cele mai frumoase, care vor prezenta rundele la marea gala de pe 21 mai, de la Romexpo. Cel mai fericit a fost Ray Sefo, un mare amator de blonde, care, imediat dupa urcarea pe scena a "bunaciunilor", a ochit doua blonde si i-a soptit la ureche lui Eduard Irimia: "Ele sunt alesele mele". Nu au fost singurele blonde pe care gigantul neo-zeelandez a pus ochii, Bianca Dragusanu reusind sa-i atraga atentia in mod deosebit. De altfel, cei doi au si tinut sa se pozeze, alaturi si de Zimmermann si de Mo, moment in care Bianca a simulat ca-l loveste in barbie pe Sefo. Altfel, cei trei nu s-au atins de bauturile alcoolice, consumand doar apa plata pana in jurul orei 03.30, cand au parasit clubul.

13 May 2010

Simona-Sensual, înşelată cu o blondă


Simona: «Nu mă mai afectează»

“Maharu iar m-a înşelat. Culmea e că pe atunci locuiam împreună şi credeam că merge totul bine între noi. Dar nu mă mai interesează, nu mă mai afectează. Însă nu cred că îl voi mai putea ierta, mai ales că s-a jurat că nu va mai călca strâmb şi că nu va mai avea de-a face cu alte femei. Noi ne certam pentru că eu lucrez, iar el umblăpe la hoteluri cu alte femei…
Sunt dezamăgită”, ne-a mărturisit Simona-Sensual.

Nicu şi Simona au format un cuplu în ultimii zece ani. Cei doi au trecut prin mai multe despărţiri şi împăcări, iar Simona nu s-a ferit să recunoască faptul că iubitul ei a umblat şi cu alte femei, mai ales atunci când erau despărţiţi.

Cu câteva luni în urmă, după o împăcare, cei doi au decis să se mute împreună, pentru a-şi salva relaţia. Se pare însă că ideea nu a fost una foarte bună, pentru că zilele trecute Simona a fost pur şi simplu dată afară din casă de Nicu.

12 May 2010

Impart aceiasi barbati


















Cantareata Raluca Tanase si modelul Andreea Tonciu nu il au in comun doar pe fotbalistul Nicolae Mitea, pentru care s-au si incaierat recent. Se pare ca bruneta a avut de-a face si cu Razvan Ispas, barbatul cu care Raluca de la Bambi are in prezent o relatie.
Raluca Tanase traieste, de aproape o luna, o frumoasa poveste de dragoste cu Razvan Ispas, un afacerist giurgiuvean de 27 de ani. Relatia cu el a echilibrat-o, se pare, dupa scandalul soldat cu o bataie in toata regula, pe care l-a avut la inceputul lui aprilie cu Andreea Tonciu, cea care o acuza ca se baga intre ea si Nicolae Mitea. Conflictul s-a calmat in momentul in care Raluca a fost convinsa ca, prin legatura cu Razvan, s-a rupt de tot ce inseamna trecut si, mai ales, de Tonciu si Mitea. Lucrurile insa nu stau chiar asa. Surse din preajma noului iubit al cantaretei ne-au marturisit ca acesta a avut o aventura cu Andreea Tonciu. Povestea lor a durat pret de cateva intalniri. Se pare ca toate acestea sunt tinute secrete de Razvan, care nu vrea sa-si supere noua iubita cu un detaliu atat de... insignifiant.
Razboiul dintre Andreea Tonciu si Raluca Tanase a rabufnit in urma cu mai bine de o luna, cand cele doua s-au incaierat pentru Nicolae Mitea care, la acel moment, era iubitul brunetei si fostul iubit al blondei. Atunci Tonciu si-a acuzat rivala ca nu-i da pace fotbalistului, ca ii trimite mesaje in toiul noptii si mai ales ca, din cauza ei, acesta a parasit-o si a incercat sa o intimideze. In acel moment, Raluca a pus mana pe telefon sa-l sune pe Mitea si, vrand sa o opreasca, Andreea a imbrancit-o si a zgariat-o.
FARA INHIBITII. Tonciu nu ezita sa-si dezgoleasca sanii pentru a face o noua cucerire

11 May 2010

Regele Cioabă, chemat la judecata ţigănească


Rromii tradiţionali din toată ţara susţin că autointitulatul conducător de la Sibiu îi face de ras.
Scandal in ţigănime! După ce săptămâna trecută Libertatea a prezentat faptul că Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al ţiganilor Florin Cioabă, şi-a construit la Sibiu o clădire pe care a numit-o Tribunalul ţiganilor, etnicii rromi vor să-l bage în stabor pe “rege” şi să-i ia coroana.
Dacă până acum ieşirile în public ale lui Florin Cioabă cu kilograme de aur la gât, cu o coroană de rege şi cu un sceptru au fost tolerate de membrii comunităţii rrome din România, faptul că fiul acestuia, Dorin, a întemeiat un tribunal al ţiganilor a umplut paharul.

09 May 2010

Rihanna, într-un pictorial sexos pentru revista Rolling Stone





















RiRi este una dintre cele mai “fierbinţi” apariţii din muzică, nu este o noutate. Iar pictorialul de faţă vine să confirme acest lucru.

Rihanna apare în revista Rolling Stone, ediţia de mai, cu un pictorial ce o înfăţişează purtând un top cu “aripioare”.

În altă ordine de idei, cântăreaţa va lansa pe 18 mai, singleul Rockstar 101, însă piesa va fi promovată doar în SUA. Pentru Europa a pregătit Te Amo.

Aşa-i că şi voi aşteptaţi videoclipurile?

Până atunci însă, delectaţi-vă cu fotografiile de mai jos.

Cum vă place gagica?

E oficial! Mihai Albu a creat cei mai înalţi pantofi din lume



Designerul Mihai Albu a intrat în World Records Academy, deoarece a creat cei mai înalţi pantofi din lume, stabilind un nor record mondial, conform site-ului World Records Academy.
Mihai Albu este supranumit "arhitectul de pantofi al României", în urma creării unei perechi de pantofi cu un toc înalt de 31 de centimetri, iar preţul lor este pe măsură, adică nu mai puţin de 1.200 de euro.


"Tocurile reprezintă un avantaj, din cauză că multe femei nu au picioare lungi. Tocurile repoziţionează talia", a declarat Mihai Albu.


"Am creat un haos controlat", a mai spus Mihai Albu, referindu-se la noua sa creaţie, în termeni arhitecturali. El a mărturisit că s-a inspirat din operele sculptorului român Constantin Brâncuşi şi din acelea ale arhitectului spaniol Antoni Gaudi. Perechea de pantofi a avut succes, designerul primid deja comenzi pentru noua sa creaţie. World Records Academy are sediul în Miami, SUA, şi este cea mai mare organizaţie internaţională care certifică recorduri mondiale.

08 May 2010

Moroşanu şi Magda au câştigat Marele Premiu la 'Dansez pentru tine'!


Echipa formată de Magda şi Cătălin Moroşanu a câştigat premiul cel mare, în valoare de 60.000 de euro, al concursului "Dansez pentru tine", ajuns la cea de-a noua ediţie.
Magda Ciorobea şi Cătălin Moroşanu au fost cea mai votată echipă a ultimei ediţii din concursul 'Dansez pentru tine', ceea ce le-a adus şi premiul cel mare, de 60.000 de euro. Ei au strâns în total 13.814 de voturi.

"În primul rând aş vrea să-i mulţumesc pălariei mele norocoase.[...] Nu mă aşteptam în viaţa mea să ajung în finală, pentru că eu nu am nicio treabă cu dansul. Vreau să vă mulţumesc din toată inima, vă iubesc. Am pus suflet în toate dansurile, mai putin valsul, la ăla n-am fost bun. Vă iubesc pe toţi indiferent dacă m-aţi votat sau nu. Mulţumesc juriului că m-a suportat", a declarat Cătălin Moroşanu, emoţionat de faptul că a reuşit să câştige concursul.

La rândul ei, Magdalena Ciorobea a afirmat, printre lacrimi de fericire: "Este a 2-a cea mai emoţionantă zi din viaţa mea, după naşterea fetiţei. Îi mulţumesc lui Cătălin pentru efortul depus, pentru că a crezut în mine. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Mă bucur foarte tare ca îi pot oferi un cămin fetiţei mele".Cealaltă echipă, formată din Grigore Moldovan şi Iuliana Luciu, a luat locul al doilea, câştigând premiul de consolare în valoare de 20.000 de euro. Cei doi au reuşit să strângă 7.713 puncte. Pe lângă acest premiu, Grigore a mai primit pentru frăţiorul său suma de 10.000 de euro din partea Mark Twain International School, adică echivalentul unui an şcolar, cu mesele şi transportul incluse."A fost o experienţă minunată, aici am învăţat să execut cum trebuie primii paşi de dans. Chiar dacă Grigore a făcut nişte afirmaţii, sunt sigură că pe Ionuţ nu-l vor afecta", a declarat Iuliana Luciu.

Grigore, trist că nu i-a putut oferi mai mult frăţiorului său, a spus: "Mulţumesc că am ajuns până aici, sunt fericit chiar dacă am luat locul 2, le mulţumesc tuturor celor care m-au votat".

07 May 2010

Liviule, uite ce brunetă «dotată» te vrea!


Separarea de soţia sa, Adelina, l-a făcut pe Liviu Varciu şi mai atrăgător in ochii reprezentantelor sexului frumos, multe dintre ele oferindu-se să-l consoleze.

Anda Necula, o tânără de 21 de ani, de profesie manechin, dar şi studentă la Jurnalism, spune că este o admiratoare a lui Liviu şi că l-ar putea face să-şi uite nevasta.

“Acum, că s-a despărţit de soţie, cred că l-aş putea face să mă iubească, iar el are nevoie de o nouă relaţie. Cui pe cui se scoate . Eu sunt mai dotată şi mai interesantă decât Adelina, Liviule!”, a declarat Anda

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au fost fotografiati de paparazzii






















Dupa o luna si jumatate in care s-au balacarit in presa si la televizor, Bianca si Bote s-au impacat! Cel putin asa sustin apropiatii lor, care spun ca marele pas a fost facut in urma cu o saptamana, cand designerul si-a vizitat fosta iubita la domiciliu. Se pare ca Botezatu a revenit la sentimente mai bune si s-a aratat dispus sa analizeze, impreuna cu Bianca, problemele care au dus la destramarea relatiei lor. Fara doar si poate, discutia lor a avut un final fericit, iar Botezatu a revenit in apartamentul ei aproape in fiecare seara.
Mai mult, in urma cu doua seri, Bote si Bianca au fost fotografiati de paparazzii CANCAN parasind impreuna imobilul in care locuieste asistenta lui Capatos, la o ora destul de tarzie. Probabil ca, daca blonda nu ar fi fost nevoita sa ajunga la emisiune, la Antena 1, acesta si-ar fi petrecut noaptea cu ea. Cert este ca apropierea dintre ei este evidenta si nu mai incape niciun dubiu ca ei au revenit la sentimente mai bune. Asta, in ciuda speculatiilor conform carora Botezatu si-ar fi gasit alinarea in bratele unei brunete, alaturi de care a petrecut pe litoral de 1 Mai.

06 May 2010

05 May 2010

Morar renunţă la o blondă pentru o brunetă?


Se zvoneşte-n `bizz că Marina Dina n-a fost asistentă cuminte şi nu şi-a onorat contractele de 1 mai la mare, preferând să rămână la dezmăţ decât să se ducă la muncă.

Morar s-a cam supărat.. şi pare-se că a pus ochii pe o nouă asistentă.

Staţi liniştiţi! Şi ea a pozat în Playboy şi se fâţâie în lenjerie pe catwalk.

Că tot este doritoare de atenţie, Adelina Vârciu ar putea fi următoarea piţi asitentă a lui Morar!

Voi ce ziceţi? Blonda sau bruneta?

04 May 2010

Bianca în dublu exemplar. Sau Simona Sensual


Nu le place să fie asemănate una cu cealaltă.

Ce dacă amândouă sunt blondele care au prezentat vremea în Libertatea.

Ce dacă amândouă au mai multe poze dezbrăcate decât îmbrăcate! :P

În plus între ele a avut loc şi războiul poziţiilor de pozat.

Iar acum cele doua piţzidive s-au nimerit să fie îmbrăcate identic.

Ei, acu` cine după cine s-a luat?

02 May 2010

Cea mai sexy spălătorie auto din Capitală



Şoferii inspiraţi să meargă pe 1 mai la o spălătorie auto din Bucureşti au avut cu ce să-şi ‘clătească' ochii mulţumită ziarului Libertatea, care a organizat evenimentul: maşinile lor au fost lustruite de către cinci fete sexy, îmbrăcate sumar, gata să le spele maşinile cum au ştiut mai bine.

Fetele s-au lăudat şi cu bacşişurile mari primite de la clienţii generoşi care, deşi nu aveau maşinile murdare, s-au prezentat la spălătorie atraşi de spectacolul incendiar.