31 July 2010

O biserica din Florida promite ca pe 11 septembrie va arde Coranul

Este vorba de biserica "Dove World Outreach Center", aflata la aproximativ 500 de kilometri de Miami. Pastorul Terry Jones, care organizeaza aceasta manifestatie, sustine ca face acest lucru in memoria victimelor atentatelor.

"Islamul este demon!" - asa sustin reprezentantii bisericii "Dove World Outreach Center" din Florida. De altfel, pastorul Terry Jones a scris chiar si o carte pe aceasta tema, care poate fi gasita aici.

Pe pagina lor de Internet, se afirma inca de la inceput ca 11 septembrie este Ziua Internationala de Ars Coranul, iar cine doreste mai multe informatii poate accesa pagina de Facebook, creata special pentru acest "eveniment."

Evident, sunt chemate sa se alature acestei initiative si alte centre religioase, pentru a combate impreuna "demonul islamului".

De asemenea, aceasta biserica "lupta" si impotriva homosexualitatii, iar pe 2 august organizeaza un protest in fata primariei din oras.

Bineinteles, biserica "Dove World Outreach Center" a primit o gramada de amenintari, iar pastorul a fost deja asigurat ca o sa fie omorat in cele mai groaznice moduri cu putinta. Degeaba insa, pastorul Terry este hotarat sa-si duca actiunile la bun sfarsit.

Andreea Mantea nu vrea să mai fie vedetă: "Mi-e scârbă de showbiz-ul din România!"


Andreea Mantea s-a săturat de showbiz-ul autohton şi vrea să iasă din acesta. Fostul iepuraş Playboy mărturiseşte că vrea să se bucure de liniştea de care are parte în viaţa ei şi va pleca într-o vacanţă lungă pentru a se gândi serios ce vrea să facă în viitor.

"Nu mi-am imaginat atunci când am câştigat concursul de asistentă pentru matinalul de la Antena 1 că va urma şi o expunere mediatică salbatică. Sincer nu mi-am dorit aşa ceva. Am rezistat multă vreme pentru că am intrat în aceasta hora. Acum nu mai pot. Mi-a ajuns. Mi-e scârbă de toate mizeriile din showbiz. În ultima vreme sunt extrem de fericita şi liniştită. Mă bucur atunci când nu-mi sună telefonul pentru tot felul de nimicuri care par importante pentru unii. Sunt sigură că sunt multe fete tinere care îşi doresc o astfel de viaţă. Le las lor locul meu", a marturisit Andreea pentru stl.ro.

Bruneta susţine că ultimele sale apariţii în cadrul unor show-uri de televiziune s-au datorat faptului ca a crezut în proiectele iniţiale, dar mărturiseşte că, la final, nu a avut parte decât de dezamăgire.

"Am refuzat constant diverse oferte pentru că vreau să mă rup uşor-uşor de această lume. Am mai dat curs unor invitaţii întrucât am crezut că producătorii sunt sinceri în demersurile pe care le fac. Din păcate nu e aşa. Acum nu vreau decât să mă bucur de clipele liniştite pe care le traiesc. Poate că voi pleca într-o nouă vacanţă, mai lungă, în care mă voi gândi la ce va urma în viaţa mea",a spus vedeta.

30 July 2010

Moda Coco-Pitzipoanca: "dealuri" si "vai"! I-au intrat colantii prea adanc!


Nu putine sunt domnisoarele care prefera pantalonii bine mulati pe trupt, fara a fi jenate de formele care ies cam prea mult in evidenta.

Oricat de sexy si-ar dori ele sa fie in astfel de tinute, de foarte multe ori ceea ce se vede este de-a dreptul dizgratios.

De la Coco-Pitzipoanca, sotia lui Ice-T, cu care ne-am obisnuit sa ne arate cam totul, si pana la tinere domnisoare pentru care moda pantalonilor mulati a devenit un must. Cam asta puteti vedea in galeria foto alaturata.

Voi decideti cat de sexy sunt femeile care isi etajeaza tot ce au fara nicio retinere

Marina Dina, din nou singură?


Se pare că relaţia dintre Marina Dina şi iubitul ei Robert este pe cale să se destrame. În urma unor neînţelegeri, frumoasa blondă a hotărât să plece la mare fără iubitul ei.

Asistena lui Morar, care era nedespărţită de iubitul ei, şi-a făcut bagajul şi a plecat câteva zile la mare cu o prietenă, pentru a-şi pune ordine în gânduri. Deşi a încercat să evite discuţia despre relaţia ei, frumoasa blondă a recunoscut că lucrurile nu mai sunt chiar aşa roz.

"Sunt neînţelegeri între noi, dar nu ăsta este motivul pentru care am venit la mare fără el. Am vrut să mă distrez aşa, ca fetele", a declarat Marina Dina pentru emulte.ro.

29 July 2010

Larissa Riquelme, jefuită pentru că este prea frumoasă


Larissa Riquelme, cea mai sexy suporteriţă de la mondialul de fotbal care a avut loc în Africa de Sud, are de suferit de pe urma frumuseţii sale.
Topmodelul paraguayan, în vârstă de 24 de ani, a ajuns în paginile ziarelor din toată lumea, după ce a promis că pozează nud dacă echipa ei va lua Cupa Mondială. Deşi nu s-a întâmplat aşa, bomba sexy tot a pozat goală, făcându-i să saliveze pe bărbaţii din toată lumea. Din nefericire, popularitatea i-a adus şi prejudicii. Recent, ea a fost jefuită de un fan, care i-a luat geanta cu tot ce era în ea şi s-a scuzat: “Eşti prea frumoasă. Trebuie să iau ceva de la tine”.

Aşa va ajunge Bucureştiul la Dunăre!

Proiectul privind noua lege administrativă a Bucureştiului a ajuns în Senat. El prevede transformarea celor 6 sectoare în 12 arondismente, înglobarea totală a judeţului Ilfov şi a unor localităţi din judeţele învecinate şi mutarea graniţei sudice a metropolei la Dunăre.

După adoptarea noii legi a Bucureştiului, Capitala va cunoaşte mai multe transformări administrative, în trei etape. În prima fază, care va demara, probabil, în toamnă, sectoarele oraşului vor fi dizolvate, iar în locul lor vor apărea 12 arondismente, ca în Paris, fiecare cu aproximativ 150.000 de locuitori. Tot în prima etapă, metropola va ajunge la 1.800 de kilometri pătraţi, faţă de 228 cât are acum, prin înglobarea totală a judeţului Ilfov. În etapa a doua, peste aproximativ trei ani, Bucureştiul se va extinde,parţial, şi în judeţele Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu şi Călăraşi. Va ajunge astfel la suprafaţa de 3.800 de kilometri pătraţi.

În a treia etapă, peste aproximativ 10 ani, oraşul va atinge suprafaţa de 5.500 de kilometri pătraţi şi va îngloba peste 100 de localităţi din judeţele apropiate. Graniţa sudică a metropolei va ajunge până la Dunăre. “Zona Metropolitană Bucureşti va fi una din cele 8 euroregiuni ale României, care vor înlocui judeţele”, ne-a declarat deputatul Vasile Gherasim , unul dintre susţinătorii proiectului.

28 July 2010

Soc la nastere! 12 degete la maini si 12 la picioare sau penis pe spate

Pustiul are 12 ani, se numeste Ouyang Guangchun si traieste in satul Songpo din provincia chineza Hunan. El s-a nascut cu cate sase degete la fiecare mana si alte sase degete la fiecare picior.
Anomalia de care sufera Ouyang Guangchun se numeste "polydactylism" - un termen care isi are originile in limba greaca: "polus" (adica "multe") si "daktulos" (degete). Baiatul traieste si in ziua de azi cu aceste degete in plus, deoarece parintii sai nu au fost de acord, la nastere, sa fie supus unei interventii chirurgicale.
Baiat cu degete in plus

Parintii au sustinut atunci ca nu vad nicio problema care ar putea aparea in viata baiatului, iar degetele care au crescut in plus .. nu au cum sa-i afecteze acestuia traiul de zi cu zi.

Guangchun este singurul copil al familiei care are aceasta anomalie fizica si, desi nu este neobisnuit sa apara astfel de cazuri, sunt rare situatiile in care "extra-degetele" functioneaza normal din punct de vedere fizic. In cazul de fata, baiatul afirma ca le foloseste absolut normal.

Cinci motive pentru care un bărbat îşi înşală iubita


Bărbaţii sunt nişte maşinării obsedate de sani, funduri, buze senzuale şi tot ce inseamnă sex. Aşa ar spune o femeie pentru care reprezentanţii sexului tare sunt un fel de inamici puşi pe rele, în care nu poţi să ai încredere şi care nu sunt capabili să stea cuminţi atunci când se află într-o relaţie. Bineînţeles că e greşit, aşa cum am menţionat anterior si femeile isi inseala partenerii. Mai mult, la fel cum ele au... motive, şi eu au motive, chiar dacă acest aspect nu scuză faptul în sine.

1. Nu e mulţumit în pat

Un bărbat care are o iubită frumoasă, hărnicuţă şi înţelegătoare nu e neapărat în al nouălea cer. E posibil ca în ciuda aparenţelor, femeia respectivă să nu îl satisfacă în pat. Sau, pur şi simplu, cei doi să nu se potrivească. Acesta ar fi un motiv suficient de bun pentru ca el să o înşele.

2. Vrea să se dea mare în faţa prietenilor

Un individ aflat într-o relaţie stabilă poate să devină motiv de glumă pentru amicii lui, care îl consideră prea cuminte sau bleg. Astfel, el poate ajunge să-şi înşele iubita, numai pentru a le arăta prietenilor că e un adevărat macho şi că nu i-au fost inhibate instinctele de vânător.

3. Pentru că a dat peste o "bunăciune"

Lăsat singur, un bărbat poate să cadă uşor în mrejele vreunei femei frumoase, mai ales dacă individul în caută e mai slab de înger şi iubita lui e mai urâţică şi mai neatrăgătoare decât cea care îi dă târcoale.

4. Pentru că poate

Unii bărbaţi sunt pur şi simplu indiferenţi, nepăsători şi nu cred în monogamie, cu toate că sunt într-o relaţie despre care se spune că e stabilă şi serioasă. Ei flirtează cu toate femeile, fac sex cu acelea care le cad în plasă şi nu se gândesc la iubita lor. De fapt, nu au nici o remuşcare.

5. Din plictiseală

Această situaţie apare mai ales în cazul bărbaţilor care se află într-o relaţie de foarte mult timp sau în situaţia în care partenerii nu se potrivesc, dar sunt totuşi împreună. Un individ care e "blocat" într-o relaţie de acest gen poate ajunge să caute fericire, înţelegere şi extaz în braţele unei alte femei.

27 July 2010

Dosarele X in Malaezia! S-au trezit cu OZN-ul pe plaja

Obiectul zburator neidentificat a fost fotografiat de managerul unui hotel, sambata dupa-amiaza, plaja Tuaran. OZN-ul, rotund si transparent, a creat panica printre turistii aflati in hotel.

James Dungil, in varsta de 27 de ani, managerul hotelului care a reusit sa fotografieze OZN-ul, a declarat ca acesta si-a facut aparitia in jurul orei locale 16:00.

“Eram in restaurant impreuna cu niste prieteni si am vazut cativa oaspeti aratand spre cer. Am fost curiosi despre ce vorbeau, asa ca am mers afara si am vazut un obiect rotund si transparent pe cer”, a spus Dungil.

Apoi, a povestit managerul hotelului, a urcat in camera de oaspeti de la etajul doi pentru a vedea mai bine: “Am apucat sa fac o fotografie inainte ca OZN-ul sa dispara”. Se pare ca farfuria zburatoare nu a facut zgomot si nici nu a emis vreo lumina puternica atunci cand a disparut.

Alti martori ai evenimentului au declarat ca atunci cand au vrut sa filmeze OZN-ul cu telefoanele mobile, acestea nu mai functionau.
Este a doua oara in ultima luna cand o stire despre un obiect zburator neidentificat tine prima pagina a ziarelor. Acum doua saptamani, un aeroport din China a fost inchis de urgenta dupa ce controlorii de trafic din turnul de comanda au zarit pe radare un OZN care venea spre ei. Aterizarile si decolarile au fost suspendate timp de o ora.

Oana Zăvoranu îşi invocă taţii morţi

Zăvo vrea să meargă la un spiritist pentru a afla adevărul despre părinţii ei

Oana Zăvoranu vrea să afle adevărul despre modul in care tatăl său natural, Nelu Bănicioiu, precum şi cel adoptiv, Nicolae Zăvoranu, au murit, ea urmand să apeleze la ajutorul unui spiritist pentru a lua legătura cu aceştia.

Vedeta e convinsă că cei doi părinţi ai ei o veghează din cer şi au grijă de ea, aşa cum au făcut şi când erau în viaţă. Un apropiat al artistei a dezvăluit pentru Libertatea dorinţa Oanei de a lua legătura cu părinţii săi decedaţi. “I-a iubit foarte mult şi le simte lipsa. Oana s-a interesat cum trebuie să procedeze pentru a intra în contact, prin intermediul unui spiritist, cu cei doi taţi ai săi, mai ales că vrea să ştie şi dacă mama ei e cu adevărat vinovată moral pentru moartea acestora”, ne-a declarat un apropiat al Oanei.

“Nu pot uita ce mi-a zis tata (n.r. - Nicolae Zăvoranu) înainte de a muri: atunci când o să mă ocup de Agricomex (n.r. - firma pentru care se judecă cu mama ei) şi o să vin la birou, să mă uit în capătul scării şi o să-l văd pe el acolo că mă veghează”, a mărturisit Oana. Se pare că cel care a ajutat-o pe Oana să ia legătura cu specialistul în spiritism e un cunoscut politician român.


26 July 2010

Utilizarea laptopurilor afectează fertilitatea la bărbaţi

Cercetători ştiinţifici de la Centrul medical de reproducere Nascentis din Cordoba, în Argentin, au constatat că atunci când bărbaţii sprijină computerele pe picioare le este afectată fertilitatea.

Experţii au avertizat despre prejudiciul adus mobilităţii şi fragmentarea ADN-ului din spermă dacă aceste celule se află în apropierea laptopului. Rezultatele studiului - primul care a fost făcut în lume pe această temă - vor fi prezentate în luna octombrie, la Congresul Societăţii americane de medicină reproductivă, ASRM, care va avea loc în Denver, în SUA.

Echipa cercetătorilor a fost condusă de Conrad Avendano, un biochimist specializat în andrologie, Ariela Mata, expert în biologie reproductivă, şi de directorul centrului medical, Cesar Sanchez Sarmiento. Pentru acest studiu au fost recoltate probe de material seminal de la donatori sănătoşi, fără antecedente de boli recente. Fiecare probă a fost împărţită în două fracţiuni care au fost plasate în două camere separate, la o temperatură controlată: în una din ele au fost reproduse condiţiile unui “laptop” conectat la Internet, când utilizatorii îşi pun calculatorul pe genunchi.

Deşi s-au pus de acord că cercetarea trebuie să continue prin studii de caz, experţii le-au recomandat bărbaţilor să evite folosirea computerelor pe picioare, mai ales dacă acestea sunt conectate la Wi-Fi.

25 July 2010

Crudu, pofteşti la Moga?

Ce e mic, slab, urat şi creţ, dar are succes la femei? Marius Moga! Aterizat la mare fără iubita lui blondă, inaltă şi frumoasă, Iulia Vantur, "Micul Mozart" a intrat in colimatorul Danielei Crudu, bruneta sexy care infierbântă atmosfera la matinalul Antenei 1.

S-a întâmplat la finalul ultimei emisiuni prezentate de Răzvan şi Dani de pe litoral, înainte să intre în vacanţă. Atunci, frumoasa Crudu a sărit pe Moga, care era invitat în platou, şi l-a luat la pupat. Ce reiese din suita de stări emoţionale prin care a trecut bruneta, stări surprinse de fotoreporteri?

1)
. Daniela este leşinată după Moga.

2)
. El nu i-a întors “pupicul” pasional.

3)
. Bruneta “a pus botic” de supărare... Nu ne e clar ce exprimă faţa lui Marius, după momentul apropierii de frumoasa vedetă: nu i-a plăcut ce i-a făcut Daniela sau, din contră, l-a năucit apropierea de sexoasa brunetă?

24 July 2010

Şi-a ascuns 20.000 de euro în vagin

O tânără congoleză în vârstă de 19 ani a fost condamnată vineri la 45 de zile de închisoare după ce a fost prinsă pe aeroportul din Oslo, transportând 20.000 de euro ascunşi în pacheţele, în vagin.

"Tânăra a declarat doar 325 de euro, dar apoi a recunoscut că transporta 20.000 de euro în vagin", conform lui Marianne Klausen, reprezentantă a poliţiei locale.
Femeia a declarat pentru poliţie că a acceptat să transporte aceşti bani pentru un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Suma de bani era "depozitată" în două pachete, fiecare conţinând câte 20 de bancnote de câte 500 de euro.

Acesta nu este însă un caz singular. În luna mai un nigerian, rezident în Olanda, a fost prins încercând să părăsească Norvegia cu 20.000 de euro ascunşi în anus.

23 July 2010

Video | Mircea Badea: "Bianca lui Bote are ce să bage în gură! Şi bagă"



Face ce face Mircea Badea şi scapă porumbelul pe gură. Aseară, la emisiunea "In gura presei", vedeta Antenei 2 a făcut o trecere subtilă de la politică la mondenităţi şi îşi întreabă retoric telespectatorii: "Bianca are ce să bage în gură şi bagă. Dar gura ta?"

"Suntem infantili, labili, niavi, puerili şi preocupaţi de lucruri care nu ne privesc. Lucrurile care ne privesc nu ne interesează deloc", descrie Badea mentalitatea poporului român.

Moderatorul mai spune că acelaşi popor român e mult mai interesat de mondenităţi decât dacă are ce să mănânce: "Dar papa din farfurie? Eu mă uit la Bianca lui Bote! Crede-mă că aia are ce să bage în gură şi bagă. Dar gura ta?", a mărturisit moderatorul Antenei 2.

18 July 2010

16 July 2010

Roxana Ionescu defilează în costum de circ


Prezentatoarea emisiunii ”Star Avatar”, de la Antena 1, a acceptat provocarea de a defila îmbrăcată într-un mod aparte. Ea va purta un costum de circ, vineri seară, în clubul Belaggio din Mamaia.

”Sper să-mi vină, încă nu am văzut costumul. Ştiu că va fi foarte scurt şi colorat”, a declarat Mama Natura..

Roxana va fi însoţită pe litoral şi de soţul său. ”Vom sta tot week- end-ul, la Mamaia. O să fie prima minivacanţă a noastră. Întrucât am început emisiunea, nu am putut pleca pe nicăieri”, a adăugat aceasta.

15 July 2010

Inna isi arata sanii si fundul in timpul unui concert














In momentul in care ajungi in top, trebuie sa aduci constant elemente noi pentru a-ti consolida pozitia. Este si cazul Innei care se pricepe de minune sa se faca placuta in continuare.

Chiar daca nu a mai "revolutionat" limba engleza in ultima perioada , artista ramane in atentia presei datorita noului sau stil vestimentar din timpul concertelor.

Dupa ce i-a innebunit pe americani cu un o serie de poze realizate in timpul unui show in care si-a expus cu maiestrie posteriorul, fiind imbracat intr-un body negru, extrem de sexy, Inna merge si mai departe, abordand tinute transparente.

Astfel, publicul spectator aflat la una dintre cele mai recente reprezentatii si-a putut admira idolul in toata splendoarea. Costumul Innei era atat de transparent incat i se vedeau perfect sfarcurile si fundul. Singurul lucru care a mai ramas ascuns a fost acoperit de o pereche de chilotei tanga.

14 July 2010

Madalina Manole a murit

"S-a mai stins o lumina, nu aplaudati!"

Cantareata cu parul de foc, Madalina Manole, a fost gasita moarta in aceasta dimineata in locuinta ei din Otopeni.

Momentan, autoritatile sunt de parere ca Madalina Manole s-a sinucis, prin supradoza de medicamente, chiar in ziua in care ea implinea varsta de 43 de ani.

"Nu imi vine sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri. Nu-mi vine sa cred! Nu stiu ce sa mai spun. Nu o vad pe Madalina Manole ca s-ar sincucide. Era o persoana plina de viata, nu parea ca are probleme psihice sau probleme de viata. De ce ar fi urmarit sa moara chair de ziua ei?", a declarat cantaretul Marcel Pavel.

Madalina Manole se pregatea de revenirea pe scena dupa o pauza in care si-a dedicat timpul sotului si fiului sau.

13 July 2010

Delia Matache face un show erotic pe scena


Delia Matache este cu adevarat o femeie salbatica, mai ales cand vine vorba despre un show pe scena in fata a mii de spectatori.

Focoasa cantareata i-a impresionat pe cei aflati la Gala Romanian Music Awards, organizata la sfarsitul saptamanii trecute in Craiova, cu un numar coregrafic deloc cuminte.

Delia a urcat pe scena alaturi de doua dansatoare

si de colegul sau Christian D., cu care a realizat un featuring. Se pare ca tanara cantareata a fost starnita de reactia pozitiva a publicului pentru ca, undeva pe parcursul recitalului, Delia a inceput sa danseze extrem de provocator cu partenerul sau.

Dupa ce s-a frecat de el, incitandu-l, i-a condus mana catre posteriorul ei si l-a indemnat sa apuce strans. Luat de val, cantaretul nu a stat mult pe ganduri si nu a mai asteptat sa fie invitat si a doua oara, apucand cu putere fundul Deliei, spre deliciul spectatorilor.

Se pare ca in ultima perioada, tot mai multe vedete adopta acest stil extrem de pervers cand vine vorba despre reprezentatiile scenice.

12 July 2010

Fiesta Iniesta / Olanda - Spania 0-1

Spania a devenit pentru prima dată în istorie campioană mondială, după ce a învins Olanda cu 1-0, printr-un gol marcat în prelungiri de Andres Iniesta.

Spania a controlat tiranic prima repriză, dar în van. Olandezii s-au văzut nevoiţi să se apere grupat şi să treacă rar mijlocul terenului. Ocaziile au venit la ambele porţi, în ciuda posesiei superioare a spaniolilor. Sergio Ramos (5), Kuyt (8), apoi acelaşi Ramos (11) ratează deschiderea scorului.
"Portocalii" devin din ce în ce mai agresivi, De Jong şi Van Bommel fiind iertaţi de eliminare de englezul Webb, iar efectul e imediat: iberici sunt scoşi din ritm. Mathijsen (37) şi Robben (46) ratează deschiderea scorului pentru batavi înainte de pauză, iar Pedro (38) şi Alonso (43) greşesc şi ei de puţin ţinta.

Repriza secundă e mult mai dinamică, cu olandezii mult mai curajoşi. Olandezul Robben îşi bate joc de două ocazii importante şi ratează după ce scapă singur cu Casillas (63 şi 84). De cealaltă parte, Villa nu poate specula imensa greşeală a lui Heitinga (69), iar Ramos, scăpat din marcaj, trimite cu capul peste poartă (77).

Iniesta a marcat golul izbăvitor în minutul 117

Prelungirile aduc o răpăială de ocazii, dar Fabregas (95, 104), Mathijsen (96), Iniesta (103) şi (Navas (101) acuză oboseala. Iniesta a dat lovitura de graţie în minutul 117, după o pasă a lui Fabregas şi un şut sec pe lângă Stekelenburg. Spania e noua campioană mondială, iar Olanda pierde a treia finală.

09 July 2010

Trei motive pentru care merită să-ţi schimbi orientarea sexuală


Relaţii eşuate in lanţ, dezamăgiri peste dezamăgiri, sentimente ciudate pentru persoanele de acelaşi sex, indiferenţă pentru sexul opus? Ce îi determină, oare, atât pe bărbaţi, cât şi pe femei, să îşi schimbe orientarea sexuală? Citeşte mai jos cele mai importante trei motive pentru care merită să devii lesbiană.*

1. Femeile sunt mai deschise emoţional

Dezamăgite de iubiţi, după ce au trecut printr-o relaţie traumatizantă în care ele au iubit pătimaş iar partenerii de viaţă au fost mereu dezinteresaţi şi distanţi, o femeie se hotărăşte să aibă o relaţie cu o persoană de acelaşi sex, pentru ca să aibă parte de căldură, atenţie şi dragoste. Multe domnişoare se hotărăsc să devină lesbiene din nevoia unui confort emoţional pe care nu au reuşit să îl găsească la un partener e sex opus.

2. Partidele de sex sunt mai plăcute

Unele femei nu reuşesc să ajungă la orgasm când fac sex cu un bărbat. Astfel, sunt obligate fie să accepte o viaţă amoroasă în care sunt mereu nesatisfăcute, fie ajung să recurgă la alte metode prin care să aibă orgasm. Pentru acestea, a face amor cu o altă femeie este mult mai plăcut din mai multe motive: partenera ştie mai bine unde, ce şi cum să o atingă, pentru că şi ea e femeie, iar pentru a compensa lipsa unui bărbat, cele două pot folosi tot felul de jucării sexuale.

3. "Cine se aseamănă se adună"

Unele femei, dezinteresate de partea sexuală a unei relaţii, caută alinare, împlinire şi înţelegere în braţele altei femei. Ele vor să aibă un cămin fericit, eventual un copil pe care să îl crească ajutate de partenera de viaţă. Două femei sunt şi partenere de viaţă şi cele mai bune prietene în acelaşi timp. Se înţeleg, au pasiuni similare, participă în aceeaşi măsură la treburile casei şi vor aceleaşi lucruri în viaţă. Astfel, scap de grija unui bărbat şi reuşesc, totuşi, să aibă o familie fericită.

08 July 2010

"Ramona Bădescu are o frumuseţe ideală", spune un chirurg estetician

Doctorul Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi chirurgie plastică a analizat chipurile vedetelor autohtone şi a concluzionat că Ramona Bădescu are "o frumuseţe ideală".

"Un prim chip care mi se pare deosebit ar fi cel al Monicăi Columbeanu: pomeţi înalţi, nas cu o linie perfectă, buze senzuale fără a fi injectate, o dantură impecabilă, ochii negrii cu sprâncene care îi încadrează bine.”

O figură la fel de frumoasă are şi Oana Zăvoranu – „un chip foarte armonios, cu etaje proporţionate, cu un râs superb dat de gura frumoasă, cu nişte ochi magnetici”.

Despre Paula Seling, chirurgul spune că are o frumuseţe rafinată. Însă idealul de frumuseţe, după parerea dr. Doboş, este Ramona Badescu. „Mi se pare idealul meu de frumuseţe. Ochi mari, lungi, o gură superbă, pomeţi înalţi, bine conturaţi – perfectă!”

Mai mult, Doboş crede că România abundă de femei frumoase şi că suntem recunoscuţi ca naţie frumoasă, la ambele sexe.

07 July 2010

Lindsay Lohan, condamnată la 90 de zile de închisoare

S-a terminat cu distracţia pentru Lindsay Lohan şi a venit timpul ca vedeta să plătească pentru viaţa tumultuoasă pe care a avut-o ignorând legea sau principiile bunului simţ.

Actriţa de 24 de ani a fost condamnată, marţi, la 90 de zile de închisoare urmate de 90 de zile de reabilitare. Lindsay a fost pedepsită pentru faptul că nu şi-a respectat cursurile de reabilitare, după ce a fost găsită conducând sub influenţa alcoolului, de două ori, în 2007. Vedeta a continuat să bea şi a cam uitat să treacă pe la întâlnirile "alcoolicilor anonimi", motiv pentru care judecătoarea Marsha Revel nu a putut să o ierte şi a considerat că puţină linişte şi... răcoare nu o să-i strice lui Lindsay.

Când a auzit sentinţa, actriţa a început să plângă, rugându-se de avocata ei să facă ceva şi încercând să o înduplece, în zadar, pe judecătoare.

Astfel, de pe 20 iulie, Lindsay îşi va efectua sentinţa, însă s-ar putea să scape doar cu 23 de zile, din cauza faptului că închisorile sunt supraaglomerate.

06 July 2010

Twilight Eclipse a avut încasări uriaşe

Cu siguranţă, producătorii se aşteptau la încasări uriaşe. Le-au şi obţinut pe spinarea milioanelor de tineri obsedaţi de triunghiul amoros vampirian.

Cel de-al treilea film din seria Twilight, Eclipse, a încasat 161 de milioane de dolari în doar cinci zile de la lansarea sa, miercurea trecută, ocupând triumfaş primul loc în box-officeul american.

În afara graniţelor, filmul a mai adunat alte 104 milioane de dolari, în condiţiile în care filmul a costat “doar” 68 de milioane.

Cineva s-a scos la faza asta. Are ce număra pân’ la adânci bătrâneţi!

Şi totuşi, per ansamblu, Eclipse se situează sub New Moon la capitolul încasări.

05 July 2010

Parodie cu riduri la videoclipul Alejandro




După Baby Gag a venit şi vremea pentru Mamaia Gaga!

După succesul parodiei în care o fetiţă de numai trei ani intră în pielea Gaguţei, regizorul Jake Wilson s-a gândit să testeze şi cealaltă extremă: o băbuţă interpretând celebra piesa Alejandro.

Ce-a ieşit? Vedeţi după continuare!

Impresii?

03 July 2010

Ia te uită cine e cea mai sexy femeie din lume…


…în accepţiunea masculilor care răsfoiesc FHM-ul românesc!

Chiar nu vreau să vă spamez cu veşti despre SexYNNA, dar nu pot să cred că în clasamentul celor mai sexy 100 de femei realizat de FHM România, cântăreaţa a ieşit pe locul 1!

Cititorii revistei au votat-o pe INNA ca fiind cea mai sexy femeie din lume.

LOOL!

Şi iară LOOL!!!

Cântăreaţa despre care tocmai am aflat că a fost pusa pe coperta aceleiaşi revista în Franţa, surclasează “bunăciuni” evidente precum Megan Fox, Adriana Lima sau Catrinel Menghia.

Tind să cred că notorietatea ei a contat mai mult decât formele ei, care între noi fie vorba, nu sunt deloc de lepădat!

Bebelusul-mumie! Are 6.500 de ani


In urma cu 6.500 de ani, in Peru, un bebelus de numai zece luni pierdea batalia cu moartea din cauza unor grave probleme cu inima.Acum, dupa atata vreme, trupul mumificat al micutului poate fi vazut intr-o expozitie inedita la California...

Este vorba despre cea mai mare expozitie de mumii din lume, care a fost deschisa publicului joi, 1 iulie.

“Mummies of the World, care se desfasoara la California Science Centre, prezinta 45 de mumii, imprumutate de la 15 muzee din sapte tari diferite.

Bebelusul-mumie a fost adus de la muzeul Lippisches Landes, din Detmold, Germania.

Printre exponate se afla si cateva mumii ce dateaza din 1994, gasite intr-o biserica abandonata din Ungaria, dar si trupul unui nobil care ar fi murit in timpul Razboiului de 30 de ani.

Pe langa mumiile umane, expozitia contine si caini, pesti, soparle, pisici si sobolani mumificati.

01 July 2010

Aşa arată o spioană rusă

Americanii au arestat o frumoasă rusoaică de 28 de ani.

O tânără rusoaică de 28 de ani, roşcată şi cu ochii verzi, recent stabilită la New York, SUA, a trecut, în decurs de câteva ore, de la statutul unei femei de afaceri la cel de spioană, ajungând pe prima pagină a ziarelor din toată lumea.

“Red Head” (“Roşcata”), a titrat ieri cotidianul New York Post, care a publicat pe prima pagină o fotografie a femeii cu numele Anna Chapman, arestată, duminică, împreună cu alte nouă persoane, în cadrul unei vaste operaţiuni împotriva unei presupuse reţele de spionaj în beneficiul Rusiei. În plângerea FBI, ea e acuzată că a furnizat informaţii unui oficial rus cu care comunica pe laptop în ultimele luni, de la o bibliotecă din West Village, pe un site secret. Rusoaica s-a stabilit la New York în februarie, venind de la Moscova, după un divorţ. La New York, ea a demarat o afacere, “Time Venture”, specializată în “tehnologie, internet, media şi petrecere a timpului liber”.

La procesul de spionaj ce se desfăşoară în prezent, valoarea societăţii sale a fost estimată la două milioane de dolari. Rusoaica riscă acum cel puţin cinci ani de închisoare.